mat mat mat.

Idag skulle vi testa något nytt och spännande, något att krydda vår trista vardag med, öppna nya dörrar och upptäcka nya världar.. ja ni förstår.
Det blev barnmat. 
 
För det vore ju sååå himla praktiskt att leva på barnmat. En hel måltid i en liten burk som är lätt att ta med i väskan och inte innehåller några konstiga tillsatser. Dessutom har man mängder av sorter att välja mellan. Idag föll valet på spagetti med tomat och mozzarella till varmrätt och någon slags hallon-yoghurtpuré till efterrätt. M-mmm.
 

 
Vi blev väl inte sådär väldigt överraskade när maten inte smakade någonting och pastan var lååångt ifrån al dente. Men då tager man vad fikarummet haver och kryddar sörjan med pommesfriteskrydda och tabasco med röksmak. Tadaaaam! Plötsligt smakade det heeelt okej. Och fruktpurén blev riktigt god med lite socker i.
 
Så jag börjar tro att jag löst mina kostproblem.
 
Men än bättre är det ju när älskade Evelina kommer förbi med en påse matvaror och sätter igång att laga mat i mitt kök. Till middag blev det nämligen riktig lyxmat; potatis och grönsaker tillagade i ugn, kyckling samt ädelostsås. M-MMMM.

Kommentarer
Postat av: mum

Barnmat på burk är ju snordyrt! var tog din ekonomiska ådra vägen?

2009-10-16 @ 14:34:10
Postat av: Jonna

va? det kostar ju runt en tia burken, och det är inte dyrt för en hel måltid! det var nog länge sen du köpte barnmat. :P

2009-10-16 @ 16:35:17
Postat av: mum

men du blir väl inte mätt på en burk? i så fall skulle nog mång restauranger gå omkull. eller kanske börja servera barnmat..

2009-10-17 @ 19:15:38
Postat av: Ginaaa

haha vilken diskusion ;o

ja du jonna barnmat var ju en smart grejj .. men har du tänkt på att nudlar är ännu billigare :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback