..en ipren 400 mg hjälper oftast bättre än...

av någon anledning får jag ont i huvudet varenda dag nuförtiden. jag börjar tröttna på det. dricker säääkert för lite, men att sitta och hinka i sig vatten där i kassan hinner jag inte riktigt. dessutom skulle det bli ett jäkla springande på toa.
 
nej, jag vill lägga mig i soffan och halvkollelikolla på nåt roligt avsnitt av oc, och sen vill jag somna där framför tvn. skönt.
 
ajm a bad blogger.
 
kolla på
det här istället. haha. vilken unge!

tur och retur.

Idag har jag åkt husbil till luleå och sen buss hem igen med en klättrande Knut "Knutte" Knutsson i famnen. (ja, hunden alltså)
att sova i husbilen när man åkte efter e4:an var skönt, att åka i stan var däremot inte najs alls. jag mådde ungefär som jag gjorde den gången vi åkte båt i flera timmar ut till sandskär. fyyy. (fram till den dagen trodde jag att jag var en sån som trivdes ute på sjön...jag hade fel)
 
funderar på att lägga mig och läsa nu.
"Iskallt och stenhårt" av Rickard Flinga.

tjoflöjt

idag har jag fått ett cykelkörkort av våran lilla medhjälpare på konsum, det måste man ha så att man inte får fortkörningsböter när man cyklar hem från skolan.
jag har skrattat åt tanter som står i en kvart och plockar ut de finaste jordgubbarna ur alla jordgubbslådor. ja, de till och med luktade på varenda en för att se att de var bra.
och jag har blivit riktigt förvånad när jag träffade en lärare från umeå.
 
imorgon är jag ledig!

leeeedighet

Åååh, har varit ledig i TVÅ HELA DAGAR och dessa har till på köpet varit varma och soliga. underbart! lite färg har jag nog lyckats få, och det har även amanda gjort. för hon är röd på hela framsidan av kroppen, medan baksidan är lika blek som tidigare. hennes ben ser ungefär ut som de där läskiga rosa/orangea korvarna man fick serverade i skolan förut. najs.
 
R har kommit hit nu.
stina har gjort en smörgåstårta - bara sådär! :O
jag och amanda har spelat brännboll
vi har badat idag och igår.
imorgon börjar jag jobba 07.30
- God natt.