Bla bla bla

Min dator dog knall och fall nån dag efter att jag lagt pengar på en ny telefon. Det blir spännande att se hur länge jag klarar mig utan dator.. var på bröllop i helgen och fick lite ångest över att alla kompisar beter sig så vuxet medans jag tar några kliv neråt på vuxenhetstrappan och snart blir bostadslös. (Ja för lägenheten är uppsagd också.) Men mest tyckte jag det var kul att få se alla igen. Sen jobbar jag. Och tränar för lite. Och önskar att jag hade en plan med mitt liv.

radio i regnet

Som jag längtat efter att få vara ledig, och vad händer? Jo det blir årets regnigaste dag. Sådär så man börjar fundera på att bygga sig en egen liten ark bara i fall att.
  
Åkte ner på stan. Det var blött, blött, blött.
Kom på att Nour El-Refai var dagens sommarpratare och satte igång radion på telefonen. Det visade sig dock att alla affärer fungerar som bunkrer dit radiovågorna inte når. Så jag satt ute och tittade på regnet i ungefär en timme och lyssnade på radio istället.
"Men man kan ju lyssna på internet efteråt, idiot" tänker ni kanske, och det tänkte jag också. Men det var så bra så jag ville lyssna klart just där och då. 
 
Så om ni har lite tid över tycker jag att ni kan lyssna på Nours
sommarprat.

ska försöka mig på det här med mob

0-26d1ab0cf1ed987f3e6d6c9d41591052.png

ska försöka mig på det här med mobilbloggning. Bild från i förrgår då vi grillade vid nydalasjön. Värsta mysigt.