mycket text.

imorgon får jag sommarlov.. eller så får jag i uppgift att ändra på min litteraturanalys. men det borde gå snabbt, en timme eller så. 
hursomhaver blir det inge kul med sommarlov när det är 10 skruttgrader och regn ute. för efter skolavslutningen (jaaa, jag drömmer mig tillbaka till lågstadiet) ska det vara strålande sol och man ska skutta hem längst åkergatan och sätta sig och gunga och sjunga sommar-visor. jag tränade på sommarvisorna igår kväll när jag inte kunde somna, vilket i sin tur gjorde att R inte fick sova fast han kunde.
 
imorgon är det dags för vårruset. jag har ont i halsen och tror att jag kommer bli sjuk. ja jag kommer då inte bli friskare efter fem kilometer i regn. för jag antar att det kommer regna även imorgon.
 
sen ska jag kanske nämna att folk här varit yra av all brännboll och därför vinglat omkring på fysikgränd hela helgen. nästa år vill jag också spela. eller egentligen vill jag klä ut mig men det vågar jag inte erkänna.

grina

mrrff.
ja, i skolan igen.
det regnar ute.
har ont i huvudet.
har inte kunnat sova inatt (igen)
killen mitt emot satt nyss och smaskade på ett äpple. det är det värsta som finns i hela världen - till och med värre än att knapra på hårdbrömackor.
alla pratar jättemycket och jag kan inte koncentrera mig.
arbetet ska mailas in till läraren idag.
 
idag var jag positiv.

ajjfan

ingen bra ekvation:
halvt studiebidrag + dubbla hyror (på över 10.000) + behov av att köpa mattor och kastruller och massa annat.
 
jeeee.

skriiiiv då!

usch, jag sitter här och äter godis, dumma. men jag kunde inte koncentrera mig på skrivandet och då kom vi fram till att det var socker som behövdes... mmm.
nå, senare idag är det forza.
och OC.
och besök i ny lägenhet.
 
nu MÅSTE jag skriva klart. ihelg är det ju bränbollsyra och grejs, då vill jag inte behöva tänka den här jädra uppgiften.

ujj..

ja, jag sitter i skolans datasal och försöker skriva. det gick bra tidigare, men nu är jag fast. funderar därför på att cykla hem och äta lunch med R ist.
 
aaah, upptäckte att det inte är många dagar kvar till det där vårruset nu. jag borde åtminstone testa att jogga en gång innan det är dags. imorgon kanske... ikväll är det nämligen bodyjam (och armträning kanske?). huh jag klarar inte av att jogga längre, har ingen sådan kondition. tänk håll och blodsmak i munnen, som när man åkte skidor i riekkola..hemska tanke.
 
det är sol ute... jag vill inte sitta här längre.

halleluja

hehe, eurovision song contest igår var kul, trots att vi inte riktigt hade röstat som resten av europa.
när omröstningen var klar satt jag och S och skrattade, H grät (nå nääästan) och K hade tappat talförmågan (..nästan igen).
 
R däremot var glad och bad mig påminna honom om att ta med sig skridskorna när han dör, och syftade då alltså på den där vitsen om att finland vinner ESC när helvetet fryser till is. hmm. han förväntar sig alltså att hamna där.
 
äh, jag ska ju egentligen skriva nu. sen blir det IKSU för ett sista step dance-pass innan det där förbenade sommarschemat börjar gälla. voivoi.

voinevoine

hata mac:ar. måste fixa adressändring ganska snart, men sitter man vid en mac så funkar ju inget och inga sidor kan öppnas. blä.
 
dessutom har jag nästan fått en blivande granne småsur på mig. för jag genade över en gräsmatta, och det är minsann strängt förbjudet! det kan ju trampas upp fula stigar! usch så dumt gjort av mig. sen ville han nästan inte släppa ner mig till vicecärden då jag inte ännu har nån egen nyckel så jag kommer dit. jag höll på att börja grina.
 
jo, man ska överdriva lite.
 
men hur var det nu, skulle jag inte plugga!?

fredag

vaknade mitt i natten och hade monacos eurovision-bidrag i huvudet, ja den där coco-dance låten. det var lite läskigt faktiskt. det fanns många konstiga låtar i gårdagens semifinal.

egentligen borde jag sitta på ub nu och skriva om hur män upplever faderskapet. egentligen är det intressant, men jag känner mig lite oinspirerad just nu. och jag har tid på mig.

senare ska jag till iksu och tävla mot sandra om vem som svettas mest.


slött

idag skulle vi ha ett två timmars informationsmöte om litteraturanalysen som ska skrivas (sen är det sommarlov!). läraren kom dit vid tio och frågade vad tusan vi egentligen gjorde där. någon föreslog att vi kunde hänga gubbe ett tag, vilket vi inte gjorde. efter en kvart gick vi.
 
om en timme är det bodyjam.
och snart är det kanske dags att börja packa ner alla saker o förbereda sig för flytt?

ingen sommar.

jäklar, jag som började vänja mig vid sol och värme och så blir det kallt igen. nå, då gör det inget att jag inte kan använda mina fina sommarskor innan skavsåren läker. vilket kommer ta ett tag eftersom de nöts upp ungefär varje dag.
 
såg just iksus sommarschema och fick nästan panik, det där räcker ju inte! bah.
 
nej nu ska jag gå på jakt efter en bok om män, familjeliv och föräldrarskap. bara att läsa och kladda ner 8-10 sidor om boken och vips så har jag (nästan) sommarlov. mitt mål under sommaren är förresten inte att jobba hårt och tjäna så mkt pengar som möjligt (eller jo lite..), nej jag ska lära mig att göra riktiga armhävningar. det ser så töntigt ut att göra dem på knäna.
se vilka stora och mål jag har.

sol!

men fy tusan vad skönt det har varit med värme i några dagar. och jag har till och med fått färg, tyvärr lite rödaktig sådan. solkräm måste inhandlas. märkte dessutom att jag lämnat kvar alla kjolar och kortare byxor i haparanda, det var inte så lyckat. för det är riktigt varmt att gå omkring i jeans när det är över 20 grader.
 
snart får vi flytta till nya lägenheten :)

fasikken

att få R att märka att jag blivit blond igen var ungefär lika lätt som att lära en åsna baka kladdkaka (åååh.. kladdkaka!). jag fick ge R-I-K-T-I-G-T tydliga vinkar som bara ledde till att han blev jätteorolig över att han skulle ha missat nåt viktigt datum (födelsedag/namnsdag/årsdag) eller liknande.
 
sitter i skolans datasal och försöker skriva ut artiklar som kan sammankopplas med moralisk panik, det går inte alls faktiskt. snablars. jag måste nog byta datasal och testa där istället.
 
step dance om en timme, sandra är du kry ännu?