Saker jag skäms lite över:

- Att jag skaffade farmville på facebook och dessutom är en aktiv farmvillare. Jag mjölkar mina kor, plöjer min åker och skördar allt från ris till avocado till vete. Herreguuud, vettigare saker har jag ju att lägga tiden på!
 
- Att flyttstädningen gått så fruktansvärt dåligt. Jag kan nog vara den sämsta flyttaren i världshistorien. Dessutom har jag ju tvångstankar om att ALLT ska sopsorteras, vilket gör att det hela går ännu långsammare. Imorgon ska vi vara klara och jag vill mest bara dö.
 
- Att jag löser problem genom att ignorera dem. Dvs inte löser dem alls.

Tadaaaaaam!

Alltså vad hände egentligen?
 
Jo jag visade för mig själv att man kan klara sig utan dator i mer än 10 veckor. Discovery kommer förmodligen aldrig att göra något tv-program om min resa mot ett mer datorbefriat liv, men det var iaf lite nyttigt för mig.  Att telefonräkningen under den första månaden steg med ungefär 300% är smällar man får ta när man försöker klara såna här äventyr.
 
Men nu är allt tillbaka till det normala och jag har en sprillans ny dator som är liite glansigare och mycket bredare än den förra, alltså borde väl även bloggandet komma igång igen.
Så smått.