hallelujah moment

Åååh herre gud, Amanda med hallelujah var så bra så jag fick rysningar och satt och gapade (jo, jag har röstat...).
Den låten förknippar jag med jul, och plötsligt infann sig lite julsug hos mig också.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
JAAAAAA! ni röstade rätt denna gång!

Väldigt viktiga regler...

... när det kommer till det här med enbart-godis-på-lördagar:
 
- marshmallows i varm choklad räknas inte som godis, det är ... tillbehör.
- stora chokladbitar räknas inte som choklad om de är inbakade i chokladbollar. dööööh.
 
Ja vi har alltså varit och fikat ikväll, på schmäck. Och lyssnat på
gnarly boys. Mycket trevligt, mycket gott och vi fick känna oss lite kulturella på köpet.

the 90's

Kan inte ni ge mig tips på hur jag kan klä mig på vår återsittning som har 90-talstema?
Vad var coolt då? Vem skulle man kunna klä ut sig till?
(Spice girls är upptagna, tyvärr ;)


Two is company, 20 is a crowd

image235Att spela innebandy på miniplan går bra när man inte är så många. Men idag var vi nog 20 stycken (på16 platser...). Vi var alltså hela tiden fler på "avbytarbänken" än ute på plan. Suck.
 
Och folk som tycker om närkamper med mycket tacklingar och sånt tycker jag ska gå på amerikansk fotboll/brottningsträning ist, där får man gå på kroppen hur mycket man vill. Jag blev lite förbannad ett tag och hade lust att sikta på smalbenen.
 

kallt.

Brrr, det börjar bli kyligt ute. Just nu kan jag inte minnas hur det känns när det blir -20 grader, tycker det är nog kallt redan. Men jag lär väl få se så småningom. Och på tal om kyla, är det bara jag som hittat på det själv eller hade vi när vi var små någon slags köldgräns för när man slapp gå till skolan..?
 
Nu ska jag börja peppa inför innebandyn. På en onsdag, helknasigt. Hela den här träningsveckan är upp och ner och ut och in och feeeel. Men nästa vecka ska allt bli som vanligt igen lugnar jag mig med. Sånthär kan ju få en helt ur balans.

dagens suck

Kära Saida. image234
Kan du se vad jag har gjort av min cykelnyckel? Den borde finnas här någonstans i närheten eftersom jag ju lyckades cykla hem igår. Jag har letat men kan inte hitta den, den ligger inte ens i pappersinsamlingskassen som står under nyckelskåpet.
Hjälp mig, det tar så lång tid att gå till skolan på mornarna.
 
(men kanske är det nyckeln som sprungit o gömt sig som en säkerhetsåtgärd efter att jag igår kom ner för backen vid ålidhems vårdcentral i värsta bredstället..?)

ujuj, nära ögat.

Kors i taket, det blev ingen träning idag, jag som annars "måste" träna varje vardag. senast det inte blev av var under haparandabesöket för 4 veckor sedan.
Istället halvlåg jag i soffan och var såhääär nära att skicka iväg R efter jul-pollygodisarna som enligt rykten på stan (internet) ska finnas på ica maxi.
 
- åååh, jag vill haaa dem. nuuuu.
- mhmm.
- tänk vad gott, åååååh.
- men ska jag fara och köpa dem åt dig då?
- ....
- ska jag?
- NEJ! du får inte fara! gör det inte!
 
Så nu sitter jag och äter russin istället. Jag kan äta sjuka mängder russin.
Men frukt är inte godis... Är det inte lördag snart?

pang du är död

Ännu en sak jag inte verkar lära mig: att jag absolut inte, under inga omständigheter, får lägga mig i sängen för att plugga. 1½ timme senare vaknade jag och trodde jag blivit slagen i huvudet med något riktigt hårt och sedan sovit i en vecka. Sådär så man känner sig kraftlös och sjuk i hela kroppen och knappt kan resa sig.
  
Att börja ladda inför träning nu känns faktiskt inte lockande.

mätt som en plätt

image232
Nog är det att man inte lär sig att bara för att maten är ruskigt god behöver man inte proppa i sig tills man inte orkar resa sig upp längre. Jag blir en stenåldersmänniska som tror att hon måste fylla på förrådet inför en eventuell period utan tillgång på mat. Raaaap (om jag kunde rapa på beställning).
 
Men bakad potatis är gott. Och ugnsstekta grönsaker är smaskens till. Och kött förstås. För att inte glömma vitlöksbaguetten. Mmmmm.
 
(och jag har aldrig påstått att jag är bra på att rita. ujuj.)

vad det var livat i holken i lördags...

Lördag kväll och här sitter jag med en kampanjplaneringsuppgift som ska in på måndag. Jag hittar bara fler och fler saker som jag tycker måste fixas. Och alla som tycker att en affisch med rubriken "DÖ I FÖRTID" är passande och pedagogiskt om målgruppen är högstadieungdomar räcker upp en hand.
 
Nä. Just det.
 
Nå, förmiddagen var ultimat. Beachvolleyboll på IKSU klockan 10, följt av gym och bastu samt god lunch i restaurangen. Och inhandlande av lördagsgodis på vägen hem förstås. Så skulle man kunna starta varje lördag.

mina ögon!!!

image231
Det finns mycket irriterande på fejsbook, vampyrer hit och ninjas dit och akvarium och fluffiga djur som man FÅR klappa. Men det här stör mig nästan mest av allt. Gaaaah. Jag klarar inte särskrivningar. Vem startade det här?!?!?!
 
 
 
 

tokbra och skitkul

Sitter och kollar på idol, dricker glögg och äter en något torr lussekatt. Men vafan, en lussekatt är en lussekatt är en lussekatt. Mmmm.  Amanda och Marie är tokbra (och jaaa Daniel är bra han också). Så om inte Andreas åker idag vet jag inte vad jag gör. 
 
Innebandyn idag var skitkul, inget hackande med klubbor och inget hawaiispel. Istället fungerande passningsspel i båda lagen, som dessutom var ganska jämna. Ja skiiitkul. Tänk om vi hade följt våra planer på att fortsätta spela när vi flyttade från trivsamma Haparanda.

omväxling förnöjer

- Men vaddå, är det tänkt att du ska hålla på och byta banner var och varannan dag nu?
- Ja precis så är det tänkt. Imorgon kommer en ny spännande kladd. Ooooh, det här är lite som en julkalender. Eller nej jag menar en dålig såpa... Tillslut kommer ni vakna och upptäcka att allt var en dröm, och bannern kommer se ut som för nåt år sedan.
 
(Dags att sova låter det som)

Varning.

- Jag har ofta dåligt morgonhumör. Direkt på morgonen vill jag inte prata med någon eller behöva höra några godmorgon-fraser. För mornar är inte trevliga när man vill fortsätta sova. Och stå inte ivägen när jag ska koka gröt.
 
- Jag blir grinig och alldeles för lättirriterad när jag inte får mat direkt när jag behöver det. 
 
Nu vet ni.
Är ni solstrålar dygnet runt...?


f*ck

Ordkombination jag inte tycker om:
 
Windows Internet Explorer (svarar inte)
 
Och samma gäller med "det går inte att ansluta till messenger, blablabla". Men värst av allt är nästan tjatet om att det inte går att hitta någon internetanslutning. Ja det är krångel med det tekniska idag och jag ville mest gråta tills jag fick det att funka igen.
 
Förövrigt har jag drabbats av bloggtorka.
Och för en gångs skull har jag hyfsat mycket att göra i skolan. oooh.

slutkörd

Jag brukar vanligtvis klara av att äta ganska nära inpå träningspassen, men idag kändes det som om middagen var påväg upp. Spykänslorna brukar visserligen komma när det blir sådär tokjobbigt så man knappt klarar av att hålla sig på benen... så nu vet ni ungefär på vilken nivå dagens träning låg.
 
Nu ska jag stänga in mig i sovrummet och plugga lite innan desperate houswives. R kollar på nån av sagan om ringen-filmerna. Jag klarar inte av dem, de är alldeles för långa och dystra för min smak. 1 timme och 45 minuter är den ultimata filmlängden.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Idiot. det är måndag idag.

isigt

Att cykla nu är nästan mer ansträngande än att promenera, spänner varenda muskel i kroppen hela tiden. Och sakta går det, särskilt i kurvorna. Men tidigare vintrar har det ju gått bra. Är det något sorts ålderstecken att jag plötsligt är livrädd för att halka omkull? 
 
På tal om halka har jag och Sandra planer på att göra broddar lite coolt. Nån som är med på det?

förgrymmade postisar!

Jag saknar mitt Haparandablad som inte kom fram i förrgår. Förmodligen är det nån långfingrad jäkel på posten som ville läsa om fredagens luciakandidat. Fyfan. Skaffa en egen prenumeration.
 
Nu ska jag dricka lite mer glögg. Om inte julsuget infinner sig innan den första december ska jag se på Love Actually. Detta är en plan som inte kan misslyckas.

nu ska nörden sova.

jul
 
... men än så länge är jag inte särskilt jul-sugen. Vill inte ut och jaga julklappar, slå in paket eller koka knäck. Det skulle vara glöggen som lockar då, men det kan man ju dricka ändå (vi har gjort det ikväll).
 
Idag har jag varit en nööörd och suttit framför photoshop hela dagen. Har lärt mig nya trick och laddat ner nya penslar o.s.v. Tyvärr vågar jag inte lägga upp några fina bilder utan godkännande från personerna som är med på dem. Tänk om nån stämmer mig.

nu blir det vackra bilder igen

fula2
  
Liquify, eller gör flytande, är dagens roligaste photoshopverktyg. Och det enbart för att jag lärde mig hantera det igår. Okej här ovan har jag ju överdrivit till tusen bara för att visa, men man kan använda det lite mer diskret också för att förbättra bilder.
 
Nu är det dags att lämna sängen. God morgon.

fredag = idol

Det glädjer mig att svenska folket igår var nyktra nog för att inte rösta hem fel person. Jag är typ kär i Amanda och Marie är ruskigt bra trots de där fula tina turner-stegen hon visar upp.
Även denna vecka satt vi och åt kex och ost + drack lite vin framför idol. Denna vecka slutade kvällen dock inte på corona. Däremot funderades det på att gå på gayklubb, men det blev inget på grund av ett par mockasiner som inte dög på dansgolvet.
 
Mina enda planer denna lördag är att smaka marabou nonstop-chokladen och photoshoppa lite. Stressigt värre.

säg adjö till alla pengar.

Nikekonventet, hotell och flyg hem från Stockholm är nu bokat. Vi är ute i goood tid denna gång och tänker INTE sitta på något skruttigt tåg och lida i 10 timmar för att ta oss hem. Eller ha panik över att alla hotellrum är bokade. 
 
Hur mycket det här kalaset går på försöker jag dock förtränga. Bara konventet kostar nästan 2000. Och flyget en tusenlapp. Och hotell en tusenlapp + mat och träningskläderna man köper där borta. Närmare 5000 kronor för att träna i två dagar alltså. Suck. Vi hade tagit oss utomlands.
 
Är det verkligen sånthär fattiga studenter ska prioritera?
 
(men oj vad vi ska få svettas! :)

dags att lägga på ett kol

Nu har schemat för nikekonventet äntligen dykt upp, nån dag försenat men men. Tyvärr hinner jag inte undersöka det närmare nu, imorgon klockan 08.45 ska en inlämningsuppgift vara klar och hittills har jag inte gjort mer än öppnat word. Skulle behöva vara färdigt om fyra timmar, för sen blir det beachvolleyboll, gym och innebandymatch mellan iksu - dalen.
 
Hejdå.

ja det är inte klokt

Nej men titta --> här, nu har det kommit snö. Detta år också.
 
Hoho.
 
Förlåt.

dagens i-landsproblem

På grund av ett nyinköpt träningslinne måste jag nu köpa en ny sportbh att ha under - det är en modevisning, jeppjepp. Problemet är att den modellen verkar finnas i typ d/e-kupa. Hahahhaha säger jag och alla som sett mig. (Men hur svårt ska det vara att hitta nån utan brottarrygg?)
 
Kan även meddela att R är hemma igen och jag alltså inte lever singelliv längre. Nån dag ska jag presentera honom för den mumsiga linssoppan. Han kommer att bli överlycklig.

jag talar inte utrikiska!

Saker som kan fungera ganska hämmande under träning, trots att det är veckans bästa pass:
- ont under foten
- kille med stor kamera som står 1½ meter ifrån en och fotar när man flänger omkring och ser ut som f*n.
 
På vägen hem från IKSU stannade vi på ica och hamnade på nåt märkligt sätt i samtal med en mycket kontaktsökande utbytesstudent (antar jag). Han tog upp allt från norrmäns medellivslängd till priset på renkött i lappland till att finländarna ursprunger från hunnerna. På engelska. Jag och Sandra hummade och svarade så gott vi kunde, men ville därifrån. Det kan bero på att jag är en tråkig svensk som inte vill ha kontakt med okända människor und so weiter, men när jag är på ica och handlar orkar jag inte stå och prata om varför svenskar är tjocka i en kvart (jodå, så länge blev vi nog stående).
 
Nåja, träningen fick mig iaf på bättre humör (men jag blev halt på kuppen).

- om en vecka är det ju måndag igen.

Jag känner mig så oengagerad just nu. Orkar/vill inte göra nånting (förutom veckans bästa träningspass ikväll förstås). Borde börja med skoluppgiften som ska in på torsdag. Borde fixa kurslitteraturen. Borde ta bort det här jä*la norton från datorn så den slutar bete sig som vi satt och surfade på nåt gammalt risigt modem. Borde söka extrajobb (men nääää). Borde sluta mesa mig.
 
Jag tycker inte om mig själv idag.
Adjöss.

lite seg ibland

Igår sydde jag upp gardinerna i köket som varit alltför långa och samlat upp massa damm från golvet (iofs lite praktiskt). Gardinerna som hängdes upp när jag flyttade in i den här lägenheten, i juni - förra året.
 
Man ska inte stressa.
 
 
ps. idag väntar vi på att få se schemat för 2008 års nikekonvent. spännande värre.

hur man kan göra sig av med helahalva studiebidraget

Jag veeet att ni tycker lika mycket om Anna Skipper som jag gör och att ni sörjer att säsongen tog slut. Det är därför jag nu tipsar er om detta <-- detta. En shape-up med Anna, är det inte värt minst 5000 så säg.
 
Roligast: Fri frakt (inom Sverige).
tyvärr verkar det vara köparen och inte Anna som ska fraktas.

intressant

Någon som tidigare ikväll såg dokumentären "young at heart" som visades på tvåan? Det var nog det mysigaste jag sett på länge och handlade om en kör i USA där snittåldern låg på 80 år. Vilka coola tanter och gubbar det var! Sådär vill jag också bli när jag blir gammal.
När man i medierna idag mest får läsa om en ickefungerande äldreomsorg blir man lite rädd för att någon gång bli gammal, men den här dokumentären fungerade nästan tvärt om.
   
Och så satt vi och kollade på dokumentärprogram om barnafödande. Det fungerade däremot inte särskilt lugnande på mig. Aj.
  
Visst låter det som en livad lördagskväll?
:)


hej mitt vinterland

Det här är ganska illa, men idag hade jag långkallingar på mig när jag promenerade till strömpilen med Sandra. Men det snöade ju!
Det är dock satans varmt att sitta inomhus med långkalsonger. Puh! För första kvällen på länge behöver jag inte dricka te för att värma mig.
 
 
(Det är mysigt med snö)

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

image224Igår skulle vi umgås hos Sandra med lite vin, kex och ostar + se på idol. Låter som en ganska lugn och skön fredagskväll tycker jag. Men så pang-bom bara var klockan plötsligt halv ett och vi var påväg till corona för att dansa. Tyvärr förstörde nån Veronica lite av våran planering. Istället för att shejjka loss till den typiska corona-musiken fick vi flytta en våning upp till dansgolvet med såndär knepig och enformig musik som man inte känner igen och mest kan hoppa omkring till och låtsas som att man är hög på...ehh... livet. 
 
Sedan hamnade vi hos Jenny där det plinkades lite på gitarren, spelades 8-bitars nintendo och dracks te. Vid fyra kom jag i säng. Fyra. Det är galet sent för att vara mig (men ändå vaknade jag innan nio imorse).

fredagsglädje

14 av 16 bokade till innebandyn idag.
Jag skulle nästan vilja kalla detta ett hallelujah moment.


äta bör man

Risgrynsgröt på korv - god och enkel middag om man är slö.
MEN... Det är kanske bara för att jag äter som en häst, men blir någon av er mätt av en halv korv gröt? Nudlar är ett annat exempel där ett paket ska räcka till två portioner. Nån här som klarar sig länge på ett halvt paket nudlar? Pffft.
 
Jag käkar mest hela tiden tycker jag. Klarar inte av längre föreläsningar än två timmar, för sedan skriker magen efter mat och det är pinsamt. Idag satt jag tre hela timmar i beteendevetarhuset, sista halvtimmen fick jag hälla i mig vatten för att försöka dämpa hungerkänslorna (det blir man tyvärr mest pissnödig av). 
 
Nå, jag är ju ensam hemma ännu ett tag till, så jag behövde inte dela min gröt med någon, däremot lade jag till en smörgås också. och lite korv som avslutning. 
 
Raaaap hade jag sagt om jag kunde rapa.

läskiga fågel


 
Är det bara jag som får riktiga obehagskänslor av Pippi Pelikan? Varför? Jag minns nästan inget av henne, var hon elak? Eller bara riktigt jobbig? Eller är det på grund av den otroligt fula dräkten? Nej jag vet inte, men jag tycker inte om henne.
 
Ännu ett sånthär viktigt inlägg.

utan kött? då äreju typ kaninmat

image223Jag ska strax försöka mig på lite matlagning, röd linssoppa är det tänkt att jag ska äta till middag. Jag känner mig redan värsta duktig och hälsosam (för veggomat = hälsosam mat. Så det så). Och hittills har jag alltså bara börjat koka potatisen som ska i.
 
Bara att hoppas på att det här inte skiter sig nu, för isf blir det nudlar till middag och då är jag inte alls lika nyttig längre.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Sådär, soppan blev riktigt god. Och det blev helt galet mycket. Nu får jag fylla alla matlådor jag har och äta veckan ut. Det är tur att R inte är hemma, han äter allra helst enbart kött. En soppa med morötter, potatis och linser skulle inte frambringa några hurrarop precis.

...

Usch, sitter och läser om skolmassakern i Finland. Sånt här har inte känts lika nära tidigare. På you tube kan man dessutom se massa filmer han lagt ut, Jokela High School Massacre - 11/7/2007 döpte han en till igår. Det här är helt sjukt.
fyfan.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
en minut senare togs alla filmerna bort. Bra.

glögga!

Igår drack jag glögg. Mmmmm.
Egentligen försöker jag förtränga det faktum att julen närmar sig. Jag svär lite över att alla affärer plockat fram julpyntet, trots att det nu är november och därmed lagligt. Snart kommer jag upptäcka att det huxflux blivit andra/trejde advent och då drabbas jag av julklappspanik.
 
Men hur som helst, glögg är så fruktansvärt gott att man nästan borde få dricka det året runt. Sommarpepparkakor och påskmust finns ju (men det är töntigt), varför är då glöggen endast tillåten kring jul?
 
Å andra sidan skulle jag nog bli lite förbannad om de började sälja alla-hjärtans-dag-glögg eller nåt liknande.
 
... men det är gott.

en till, sen ska jag sova.

Roligaste ordet jag hört idag:
överviktighet
 
Att se Malou försöka stretcha var också underhållande.
 
Ja, jag är lite trött.

inte vedeldad kanske, men...

Jag har många gånger sagt att jag saknar en bra bastu här i Umeå, men plötsligt är alla dessa problem som bortblåsta. För jag kollade på tv-shop imorse (vaddårå?!) och upptäckte Total Sauna. Fantastiskt. Ser ni hur avslappnat man kan sitta där i tältet och läsa sin tidning? Och ser ni hur fit man blir?! Ser ni killens magmuskler? Garanterat har han fått dem av att sitta där inne. 500 kalorier förbränns på en halvtimme och midjemåttet krymper fleeera centimeter. Det ni. Jag kan nu klippa mitt träningskort också.
  
image222
 
 
 
... Tänk att sitta i en såndär. Kan det bli fånigare?
Jag måste börja kolla på tv.shop mer. Riktigt kul.

pust.

Det är nästan så man skulle kunna tro att hälften av min kondition gått förlorad under den träningsfria veckan. Jag var ju slutkörd efter en halvtimme! En mer logisk förklaring vore nog att man (jag) efter uppehållet är extra peppad och tar i allt man (jag) kan redan från början.
 
Kriterier för ett bra träningspass:
- bra musik så man kan sjunga med hela passet (jodå jag leker småstjärnorna)
- blicken dras inte mot klockan en enda gång, förutom på slutet för att se om det hinns med ännu en låt.
- illamåendekänslor vid finallåtarna (ja det är positivt)
- töntigt leende utan att man tänker på det.
- efteråt: stora svettfläckar som täcker större delen av linnet. några exakta procenttal har jag dock inte (ännu).
 
sen då..?

sysselsättning.

Annars brukar det vara så att man får åka norrut för att få se snö, men denna gång funkade det tvärt om. Här är det ju vitt på backen! (okej, fläckvis...) Men jag antar att det inte kommer hålla i sig särskilt länge. 
 
Nu tycker jag att klockan ska bli mer så jag får träna lite, en hel vecka sen sist!
Undertiden jag väntar kan jag roa mig med att skrapa bort mjölkfläckar från skärmen.
Och experimentera med blomfluge-dödar-blandningar. Jag har gjort två, för tillfället leder dock vattenbaljan där en laxfilé ligger och snabbtinar. Den har avslutat hela 3 blomflugeliv.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Dagens citat, enbart för att det är måndag:
- För på måndagar super jag nämligen bara. Vad ska man göra när man har helvetet vart man än vänder sig, som han i dödsskuggans dal sa när alkoholterapeuten försökte intressera honom för pärlplattor.

40 mil i bil.

Hemma i Umeå igen, och lägenheten är invaderad av blomflugor. Jäkla småkräk, ut ur mitt hem! Jag ska strax googla fram nån såndär blandning som lockar till sig dem och sedan dränker dem. Dö!
 
Men först måste jag göra klart skolarbetet som jag hade sååå mycket tid på mig att göra och därför sköt upp. Imorgon ska det vara klart och redovisas. Skit också.
 

- Vi ska ju inte åka hem förän imorgon, EN drink kan du väl ta?

image221Tre cider fick räcka för mig, men det hade nog behövts fler för att få mig sugen på krogen. Dessutom var vi ut på stadt och precis som vanligt kändes det som om man hamnat på ett högstadiedisco på folkan, enda skillnaden är väl att folk betalar för alkohol i baren ist för cola och godis. När de andra sen började droppa av mot Torneå åkte jag hem och lade mig. Gäsp.
 
Nå, nu har jag varit ut med lillasyster och bjudit henne på alkohol. Hade en hemlig önskan om att hon skulle må dåligt idag så att jag skulle få ge igen för de gånger hon mobbat mig när jag legat hela söndagen. Men än så länge verkar hon bara vara väldigt trött.
 
Idag åker vi till Umeå igen.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
- Du en såndär drink innehåller åtta promille, det kan jag inte köra på sen.
- Är man inte död vid åtta promille..?
- Eheheh, nej, man räknar såhär: låt oss för enkelhetens skull säga att en person väger hundra kilo, åtta centiliter av det är åtta tusendelar, alltså åtta promille.
 
Jag behöver nog inte säga vilken film jag och Amanda kollat på.

fredagsgodis.

Igår tog jag mig för första gången till candy world, stans största godisaffär. Eller var det sveriges största? eller europas? eller vääärldens? 2 900 kvm butiksyta är hursomhelst stort. Och godispåsarna var som sopsäckar. Gissar att ungefär 95 procent av kunderna lämnar affären med långt mkt mer godis än de hade planerat.
 
Behöver jag säga att jag vid elvatiden på kvällen mådde illa...?

flip your goddamn hair

image220
 
Här har vi mer photoshoplek. Inte särskilt snygg bortklippning av bakgrunden kanske, menmen.
 
Pappa: nu har Jonna varit här jättelänge, och inte har ni gått med hundarna alls. Jo en gång.
Jag: jag har varit här två dagar!
Amanda: ... och det känns som en evighet.
 
tackars.

ibland tar det tid.

Idag tog jag en tripp till storstan' Kalix. Det tog inte alls lång tid för mig att åka dit och hälsa på, inte alls (ett år?). Det är helt galet vad seg man ska vara ibland.
 
Lagomt till dagens avsnitt av "du är vad du äter" har pappa gjort chokladmousse. Grädde, blockchoklad och socker alltså. Jo lite äggvita också, det är ju nästan nyttigt...