helkväll.

Kvällens sysselsättning: 3 timmar och 15 minuters personalmöte. Herreguuud. Tur att jag och Erik hade laddat upp med kakor så blodsockernivån hölls jämn och hög.
 
Värst var mannen som pratade om snatterier och liknande och fick det att låta som att varenda en som sätter sin fot i byggnaden är en potentiella tjuv, såväl personal som kunder. Deprimerande inställning. 
Sedan berättade han att de som stjäl ofta finns inom ett visst åldersintervall och ofta är kvinnor. För kvinnor står ju för 41% av snatterierna. Att männen alltså borde stå för 59% var inte lika viktigt.
Suck.
 
Han var verkligen en sådan man bara ville käfta emot, men då hade väl mötet tagit 4 timmar istället och det var nog ingen sugen på.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Mooooahahaha så tar han upp kvinnorna på 41% och hävdar att de är en riskgrupp då? MoahahahahaAlltså ärligt, va äre för jävla stolpskott?

Postat av: Jonna

nej jag vet inte var de hade hittat honom. alla som lyssnat var lika irriterade :Poch ja det lät verkligen som att kvinnor var värst. och alla gamlingar. och alla unga. och alla som var ovanligt trevliga. och alla som undvek ögonkontakt. och alla som blivit av med jobbet. och alla som hade det gott ställt.

ja du hör ju...

2009-10-15 @ 17:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback