ju fler kockar desto fler gräddsorter.
Jag och Erik har fått äran (?) att baka en tårta till ett tvåårskalas under helgen och detta tar vi förstås på största allvar. Idag testbakade vi två sorters tårtor och hade sedan tårtprovning där jurymedlemmarna noggrant bedömde allt från smak till dallrighet.
Sedan spårade det ur.
Det började med funderingar kring hur man kan färga grädde brun utan att använda alltför mycket choklad och fortsatte med att vi testade blanda i soja.
Och när vi väl hade börjat var det så mycket vi ville blanda med grädde. Som kaviar, ketchup, curry, kanel och vitlökskrydda. Vidrigt tyckte alla utom Gaija (av släktet canis familiaris) som glatt slickade i sig av kaviargrädden.
Sedan spårade det ur.
Det började med funderingar kring hur man kan färga grädde brun utan att använda alltför mycket choklad och fortsatte med att vi testade blanda i soja.
Och när vi väl hade börjat var det så mycket vi ville blanda med grädde. Som kaviar, ketchup, curry, kanel och vitlökskrydda. Vidrigt tyckte alla utom Gaija (av släktet canis familiaris) som glatt slickade i sig av kaviargrädden.
Kommentarer
Postat av: Jenny Ermling
Jag har färgpasta hemma i 8 färger...bla. brunt ifall du vill låna :)
Postat av: Jonna
VA?! men oj, plötsligt känns vårt tårtprojekt inte lika hopplöst. hmmm... äh jag messar dig ;)
Trackback