vem vill inte vara musikalisk?

Finns det något jag önskar att jag vore bra på så är det musik (samt sång, dans, matlagning och akrobatik. Men framför allt musik).
   
Igår var jag och lillasyster hem till mormor och spelade både piano, dragspel, fiol, munspel och gitarr. Och nej vi är tyvärr inte särskilt bra på något av dem, särskilt fiolgnisslet hade nog fått vem som helst att önska att jag aldrig mer skulle få komma i närheten av ett instrument. Huvudnumret var Gubben Noak som vi tillslut lyckades med på dragspel.
 
Min plan är att lära mig en halvsvår låt på varje instrument. Så att jag när jag ser en fiol lite nonchalant kan säga att jag faktiskt kan spela, köra min låt och sedan avsluta med
- Oj vad länge sen det var sen sist. Men nej nu orkar jag inte spela fler låtar.
Och alla kommar vara imponerade, för vem tusan kan egentligen spela fiol?
 
Största problemet är väl att jag knappast kommer ha tillgång till alla dessa instrument när jag är tillbaka i Umeå. Och problem två är att jag inte umgås med så många människor som äger en fiol eller ett dragspel, så även OM jag skulle lära mig någon låt skulle jag aldrig få tillfälle att styla med mina kunskaper. 
Och OM jag då skulle skaffa mig en kompis med fiol så kan den personen förmodligen spela mycket bättre än mig, och då är hela grejen förstörd...
 
Ähhh. Jag vet inte var jag ville komma med det här.
Jag ska äta maränger istället.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! hur är läget? Haft en bra julledighet?

Måste fråga dig en sak, du är ju en liten datahacker... Hur gör man när man vill kopieringsskydda sina bilder på bloggen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback