snyft och snörvel

När det ser ut som att jag står och gråter under stretchen på träningspassen beror det oftast på mängder av svett som runnit ner i ögonen. Vet inte riktigt hur man löser detta (svidande) problem. Simglasögon?
 
Förövrigt säger jag än en gång att någon borde försöka göra broddar populärt. Är ni inte med mig?! Annars så är väl den globala uppvärmningen en lösning på problemet, vägarna är ju nästan bara på många ställen. Men så ska det inte vara i januari.

Kommentarer
Postat av: Tolkia

Hahaha, jag brukar efter passet kunna konstatera att all ögonmakeup flyttat sig från sin placering PÅ ögonen till en ny dito UNDER dem (alternativet vore att gå på jobbet utan att måla mig - tränar oftast efter jobbet - men det är jag för fåfäng för). Men pandasminkning är säkert jättetrendigt ... :D

2008-01-17 @ 20:23:55
Postat av: hanna

Här är det is överallt vart du än går och regnet det bara öser ner.. Broddar kör jag redan med. Vill inte ramla och skada bebben eller mig själv för den delen! Fan vad passet gick bra idag, fick supermycke bra kritik! Sånt gillar jag... Natti!

2008-01-17 @ 21:54:40
Postat av: Jonna

Tolkia: jaaa, sotiga ögon är ju alltid hett... och det är ju nästan samma sak som pandasminkning :)

Hanna: nej för guds skull - du MÅSTE ha broddar! här har regnet börjat spola bort isen, huuu värsta stockholmsvintern det här är :(
kul att passet gick bra, hittade du nya låtar?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback