okej, alla passen har ni här

Ni som inte är intresserade av mina träningspass får skippa detta inlägg. För här kommer något som jag trodde skulle bli en väldigt snabb genomgång (istället blev det det längsta någonsin):
 
Lördag:
- Första passet missade vi heeelt eftersom vi fastnade i den segaste kö ni kan tänka er. Man fick ta ett steg framåt var tionde minut ungefär. För ja, vi var absolut tvugna att köpa oss några plagg på en gång.
- Så funk med Camilla Kostenniemi blev första passet för oss. Och jag tycker att hon är så jäkla bra! I början kände jag mig inte helt bekväm med att ligga och jucka mot golvet, men vadtusan. Tyvärr var det lite för trångt i salen för att man skulle kunna ligga och sprattla på golvet utan att sparka på grannen och dessutom var det galet kvavt i salen. Nåja, skitkul var det hur som helst!
- Dance aerobic med Anna Kullman testade jag sen, men av någon anledning var jag inte helt förtjust och satte mig och tittade på efter 40 minuter. Vet inte om det var för att jag var seg i huvudet och inte hängde med riktigt.
- Klockan 13 var det dags att testa på kommande combatpass. Jag önskar att jag hade fått gå därifrån lyrisk, men icke. Musiken var jag inte helt nöjd över... Men mest berodde nog besvikelsen på att det var så jäkla trångt och man hela tiden fick akta sig för att sparka eller hoppa på någon. Men visst fanns det bra låtar!
- Jazz, balett, modernt lät lite spännande tyckte vi och gick dit. Efter en uppvärmning med balettliknande hopp skulle man i prydliga rader börja röra sig över hela salen i nå slags balett-chasséer... och vi smet. Fegisar.
- Istället hoppade jag in på X-do combination som var lite som ett aerobicpass fast med sparkar och slag. Inte nya kombinationer för varje låt som i combaten alltså. Roligt att testa på!
- Dagen slutade med ett steppass med Emma Johansson. Hon lär ut sina koreografier på ett heeelt annat sätt än vad vi är vana vid. Men hon är så bra! Detta (och funken) var helt klart dagens favoriter.
 
Söndag:
- Body Jam 44 med Åsa och Kimmo startade dagen. Kul, men inte fantastiskt.
- Sedan var vi på step med Maria O... baraföratt :) blev helt slutkörd och sen var det dags för...
- ytterligare ett steppass, denna gång med Fredrik Sjöberg. Var lite sen dit och fick stå vid sidan av scenen, lite snett bakom instruktören. Detta gjorde det väldigt svårt att avgöra om rörelserna skulle göras åt höger eller vänster. Men ojoj vad bra han är! Ingen mick och inte särskilt mycket prat, men det tydliga kroppsspråket gör att det inte behövs. Gick därifrån med mycket mer energi än jag kom dit med.
- Dance aerobic med Lina Andersson var också riktigt roligt och lite annorlunda mot vad vi är vana vid... vet inte riktigt vad mer jag ska säga om det.
- Fame's dance var sedan en... upplevelse. Ett tag blev jag less för att jag inte hängde med och ställde mig och tittade på. Men när alla deltagarne sedan blev indelade i 4 grupper och skulle göra rörelsern i kanon blev det så kul så jag var tvungen att hoppa in igen. Kul att det tillslut funkade så bra! Passet slutade sen med att hela gänget (måååååånga var vi!) krälade sig över golvet. Helt vettigt kände jag mig inte, nej.
- Och så kommer vi (äntligen) till det sista passet, som var en dansklass (hip hop/jazz?) med Jennie Widegren från Bounce. Sist jag tränade för henne, på IKSU, kände jag mig ungefär som Lasse Brandeby och backade längre och längre bak i salen. Så inför detta pass var jag lite orolig. Men det var riktigt roligt och jag lärde mig stegen och kände mig nästan duktig. Jag önskar verkligen att jag hade den kroppskontrollen som de där dansarna har! Hela passet kördes till
denna låt, verkligen inte mycket att hänga i granen tyckte även jag till en början (hallå, rap på danska?!) men efter ett helt pass fastnade den. Bah.
 
Sådär. Det var det längsta jag någonsin skrivit.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tack. :)

Postat av: Arafinwe

Trevligt..

Låter som lördag gick mest åt att trängas?
Det måste väl ändå vara det som är värst med sånna här stora träningsseminariums? Att man har sin kvadratmeter...

Däremot måste man ju säga grattis till att din dans har förbättras.. Snart har du den kroppskollen ,) Bara jobba påt. :D

2008-01-29 @ 06:37:43
URL: http://arafinwe.blogg.se
Postat av: Jonna

ja vi är inte vana vid att ha sådär lite plats. så lite frustrerande var det.
men den kroppskontrollen har jag nog en rejäl bit kvar till...

2008-01-29 @ 13:26:27
URL: http://jonnas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback