rymden anfaller!

Dagens fråga:
Hur kan man tycka om serier som Stargate Atlantis, Star Trek, Star Trek Voyager, Star Trek Enterprise, Star Trek Atlantis, Stargate Voyager, Star Trek Atlantis Voyager, Stargate Enterprise och allt vad de nu heter? (okej, hälften av de där namnen var kanske påhittade nu... men många är de.)
 
Det är konstiga utomjordlingar med skrövlig hud överallt, vanliga människor i ovanligt fula uniformer, lampor som blinkar, lasergevär med tillhörande coola ljudeffekter samt knasiga rymdskepp som de springer runt runt runt i.
 
En mää ymmär(+r)ä.

Kommentarer
Postat av: ef

Svårare har jag att förstå hur man kan tycka om såpor. Just dendär varianten som bara fortsätter och fortsätter. Döda karaktärer återuppstår och alla lever så dramatiska liv att de i verkliga livet skulle ha magsår och pacemaker.
Rymdgrejjerna är ju helt vanlig verklighetsflykt ala science fiction. Inget nytt, Jules Verne verkade ju redan under 1800-talet.
PS. Ymmärrä är med två r. ;)

Postat av: Arafinwe

Jag har svårt att se det roliga med serier som varar 2 miljoner avsnitt och dfet finns typ 200 versioner av..
Iofs... Det första kanske jag itne ska säga nått.. Jag gillar än idag sveriges ABSOLUT bästa program.. REDERIET!!!!

2007-09-03 @ 07:42:43
Postat av: Jonna

båda: ja okejdå, glamour och våra bästa år är nog det VÄRSTA som finns. det finns mycket dåligt, men trots det förstår jag mig icke på rymdserierna heller.
haha, rederiet var en serie som jag aldrig följde sådär ordentligt. skyller på att jag var för ung då (funkar nog inte då kompisarna såg det)

2007-09-03 @ 08:30:09
Postat av: Fredrik

Nu ska tant vara snäll. Det går alldeles ypperligt att tycka om sådana serier..

2007-09-03 @ 10:16:09
URL: http://umefredrik.blogspot.com
Postat av: Jonna

jooodå, jag vet. R är helt inne och laddar ner alla säsoner av alla serier. jag börjar bara bli lite trött på att ständigt ha det där skjuta-med-laser-ljudet i bakgrunden.

2007-09-03 @ 11:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback