ont, det gör ont.

Att skala nykokt potatis borde vara den perfekta metoden för att bränna bort fingeravtrycken, eller iaf tumavtrycken. Ett hett (höhöhö) tips till alla bovar och banditer. För resten av handens fingrar är det nog de gamla hederliga metoderna som gäller. Frätande syra kanske?
 
Fråga ett: går det att bränna/fräta bort fingeravtrycken egentligen? hur mkt måste bort för att det inte ska växa tillbaks?
Fråga två: heter det verkligen fingeravtryck?! Avtrycket borde ju vara det som hamnar på vinglas och datorskärmar. Men det på fingret då?
 
Ps. jag ska inte mörda/råna någon.

Kommentarer
Postat av: arafinwe

Det heter fingeravtryck.. Och det är ju samma sak som hamnar på glas.. Skillnaden är att det är bara fingrarna.. Men om du får en HEL hands avtryck och inga fingertoppar så kan du säkerställa en identitet.. ty ingens hand är exakt likadan.. Längden på fingrarna samt linjerna i handflatan äro unik.
Och kom inte här å försök få oss att tro att inget mord ligger på planeringen.. Jag är mest nyfiken på VEM du ska mörda. Ligger man i farozonen? eller är du kanske till uthyres?

2007-09-06 @ 18:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback