spunnit

Nu har jag varit på spinning, det ni. Eller det heter ju inte spinning här, det heter ju tiim sajkling. Hur som helst första gången på många år, senast var det där hemma med hon som satt och hoppade på cykeln när hon trampade helt galet snabbt. Sedan jag kom till iksu har jag hållt mig till aerobicsalarna. 
 
Bra:
- jag dog inte
- jag svettades mängder
- passet gick mycket snabbare än jag trodde det skulle göra.
- ruskig träning
- ... och ganska kul faktiskt
 
Mindra bra (vågar inte skriva dåligt ;) :
- ont i fötterna eftersom jag inte har bra skor
- ont efter att ha suttit på en inte alltför skön sadel. Spinningcyklar med mommosadlar, finns inte det? Får kanske ta med mitt lurviga sadelskydd nästa gång...
 
(hörde ni?! nästa gång)
 
Denna vecka kommer jag nog lyckas variera min träning riktigt bra. Aerobic och step (of course), spinning, innebandy, beachvolleyboll och så ska jag väl ta mig till gymmet en gång iaf. Bra bra.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jippi!!

Gelsadelskydd eller cykelbyxor med sadelskydd är att föredra. Absolut. :)

Postat av: Jonna

men inte är jag ju så seriös så jag kommer springa omkring i cykelbyxor med sadelskydd :P är jag duktig går jag på ett pass i månaden eller nåt...

2007-10-24 @ 10:20:43
Postat av: Fredrik

Spelar ingen roll, bara bedriften att du inte fann det dötråkigt och som en av dina värsta träningsupplevelser någonsin är för mig ett jättebra betyg. Det värmer gott! :)

2007-10-24 @ 10:23:01
URL: http://umefredrik.blogspot.com
Postat av: Tolkia

Jag vet inte vad ett gelsadelskydd kostar, men är det inte jättedyrt kan det kanske vara något att investera i. Nxt-cyklarna (de stora, grå) har dock lite mjukare sadel än vad de små, äldre cyklarna har.

2007-10-24 @ 13:48:19
Postat av: Jonna

Fredrik: haha, kul att det är så lätt att göra dig glad :)

Tolkia: ja jag blev tillsagd att ta en av de nyare cyklarna (som såg äldre ut...). gelsadelskydd låter skönt, kan man ha det på sin vanliga cykel också sen? :)

2007-10-24 @ 14:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback