receptjakt
Den ska vara perfekt hela vägen, inte torr vid kanterna eller rinnig i mitten.
Tack.
Denna tycker jag väldigt mycket om :) är ganska kladdig när man tar den ur ugnen men det ska den vara, den stelnar till lite sen. 2 ägg, 3 (2,5) dl socker, 1,5 (1) dl vetemjöl, 4 msk kakao, 100 gr margarin. Rör ihop allt och grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter i 175 C. Det inom parantes gör kakan kladdigare :) Perfekt vet jag inte om den är...men himmelens god i allafall!
Det är i princip identiskt med mitt recept, jag har bara en liten hutt vaniljsocker också.
tackars. igår gjorde jag en som också var ganska identisk med ovanstående recept, plus sirap och lite starkt kaffe. den blev bra, mmmm.
:)
Hemligheten är att använda riktigt smör! Jag gör en gudomlig, lik receptet ovan men med smör och 1 dl mjöl, mitten av ugnen 175-200 grader i 20 minuter ungefär
aha, jag måste sluta köpa icas billiga mat&bakmargarin (som sandra förkastar helt) och satsa på bra smör då...