hemmafru för en dag

image212


Åh vad jag känner mig duktig när jag lagar köttfärsbiffar ALLDELES själv från grunden med köttfärs och ägg och ströbröd och grejs och inte köper halvfabrikat från mamma scan. Värsta hemmafrun. (ja det är svårt, så det så)
 
Snart ska jag börja baka bröd varje morgon och allt eftersom doften av nybakat sprider sig i trappuppgången ska de yrvakna grannarna komma springande upp till oss och alla ska de bli bjudna på nybakat bröd till frukost. Färskpressad juice ska de få till också. Och morgontidningen ska ligga uppslagen för den som vill läsa. Oj så glada alla kommer vara när vi sitter här tillsammans på mornarna och laddar inför dagen.
 
De här hemmafrufasonerna är dock tyvärr inget jag brukar hålla fast vid någon längre tid. Ni såg ju vad jag fick i mig i lördags till exempel... och sedan Amanda var här för tre veckor sedan har jag börjat tycka att nudlar är en helt okej lunch. Illa illa.
 
...
 
Jag har ingen slutknorr. Jag är ingen gris.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Ibland skriver du bara så galet fyndigt att jag får mig ett gott skratt på jobbet! Vielen dank. :)

Postat av: Fredrik

Och du kommer väl ikväll?!?

2007-10-23 @ 09:34:23
URL: http://umefredrik.blogspot.com
Postat av: Jonna

åo maj, vilken komplimang! tack.
oooh det är tisdag idag, shit. måste man ha skor som låter som klackskor? jag kommer hur som helst vara den där felplacerade aerobictjejen som dör efter 15 minuter...

2007-10-23 @ 09:57:08
Postat av: Fredrik

Nej man behöver inte ha cykelskor med sportklossar, du kan ha vanliga aerobicskor eftersom det finns fotkorgar. Kom utanför salen några minuter innan så kan jag gå igenom lite tekniker och inställningar med dig, så är du lite mer förberedd. :)

2007-10-23 @ 10:21:37
URL: http://umefredrik.blogspot.com
Postat av: Jonna

okejrå, jag kommer i mina aerobicskor då, direkt efter najkin :P just nu är jag peppad!

2007-10-23 @ 12:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback