gaaaah

Jag missar combaten imorgon och jag är sur över det, ska nog fara ut o springa lite så blir jag kanske gladare. Men det är lite läskigt att jogga i riekkola själv, jag blir jättetöntig och tror att jag ska möta en björn. Fast då skulle jag ju springa fort iaf. Och sedan dödas. 
 
Skulle nån ha nerver nog att lägga sig ner och spela död?

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jag träffade på en gigantisk älg när jag var ute och orienterade för två gånger sedan. Den sprang iväg. Jag också. Åt motsatt håll.

Postat av: Freja

Jag skulle löpa som en annan nigerian om jag sprang på björn. Och det bästa av allt; den här årstiden har dom kids också = aggresiva.
Ta med hagelbössa på joggingtur!
MVH

2007-08-10 @ 08:42:19
URL: http://lessismore.webblogg.se
Postat av: Jonna

hu, ja älgar är STORA. tur att den inte sprang efter då :) jag blev helt skakig när vi var ute i skogarna på seskarö och mötte ett helt gäng med renar, och renar är ju förhållandevis små.
tror inte chansen (risken) är så stor att man stöter på en björn där på elljusspåret, så jag lämnar nog hagelbössan hemma. vet inte riktigt var jag skulle ha den heller :) men visst f*n skulle man springa! och slå alla personliga rekord.

2007-08-10 @ 10:01:29
Postat av: Arafinwe

renar är ju bara ivägen.. Inte farliga.. Men en björn.. dom är lite.. Lustiga.. Bara vara kall å stå still :)

2007-08-10 @ 12:11:02
Postat av: Jonna

nej renar är väl inte farliga alls, men ändå :) lustig är nog inte vad jag skulle kalla en björn om jag stötte på en i skogen... i djurparker går det bättre :)

2007-08-10 @ 21:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback