Beck

Annonsmannen är den bästa av Beck-filmerna. Ja vi har sett de 16 första ett antal gånger, men jag och Amanda tittar ändå nu när de (än en gång) visas på tv. (Av de nya beckfilmerna har vi dock bara sett en enda.)
 
Det jag egentligen skulle skriva är att musiken i slutet av varje film är så läskig så vi måste stänga av tvn innan den börjar (hinner aldrig). Huuu vad otäck den är. Den ger mig kalla kårar, mardrömmar och får mig att tro att det ligger en mördare under sängen.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ska inte säga vem min nya kille blev enligt det där hemska testet.. Börjar jobba idag faktiskt! Jag har två fotbollsmatcher i veckan som du skulle behöva komma och se på, åtminstone en av dom! När åker du mot ume?

2007-08-13 @ 09:49:30
Postat av: arafinwe

Svenska filmer är... Tredje rankens filmer.. Tyvärr... Inte många som är sevärda och det är så mycke cp-detaljer i svenska crim. Men väntar med spänning på arn.. Kan bli den bästa svenska filmen sen.. sen.. Jaa.. Vet inte vilken jag ska säga :)

2007-08-13 @ 10:11:15
Postat av: Jonna

hanna: haha, var det så illa? fotbollsmatcher säger du, vilka möter ni? planerar du att göra några snygga glidtacklingar (eller mål) så kommer jag kanske ;)
arafinwe: jag tycker ändå om att se svenska filmer, men man får sänka kraven när det är dags för en sån. tyvärr. förutom när det gäller yrrol som nog är en av de roligaste filmer som finns :)

2007-08-13 @ 10:41:30
Postat av: Anna

Håller med! Musiken efteråt gör att allt blir asläskigt! Usch gillar inte heller den

2007-08-15 @ 18:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback