fottis

image111
 
Urklipp från aftonbladet.se.
Nej jag tror inte att någon som såg matchen mellan UIK och Arsenal missade domare Petignats vackra 80-tals-pudel-frisyr (?). Särskilt snyggt var det kanske inte. Men kommenterar man domarens utseende i tidningsartiklar? Ja tydligen om man jobbar på aftonbladet. 
 
Och när jag ändå är inne på fotbollen; nog var det då själva f*n att vi inte kunde få ha lite tur iaf. De där jäkla stolparna stod fel.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Fast matchen var lite lätt bedrövlig ändå. UIK spelade ju som krattor..

Postat av: Jonna

Äääh, jag skyller på stolparna!
(men jo, lite kanske)

2007-05-01 @ 08:46:06
Postat av: Ullis

Vilken förträfflig idé!!!
Undrar vad de skulle säga häruppe om jag började skriva "spelet var intensivt men vem har gjort färgkombinationen till matchklädseln? de färgerna går ju bara inte ihop" och fortsätta med. "Ingen av spelarna hade tydligen sett nya modellen från Nike som bland annat Ronaldinho synts i, snarare gått på rean och förra årets modell på halva priset" och avsluta med "Målvakten gjorde en riktig kanonmiss när anderssons tåfis rullade in mellan benen, men vilken hårfärg! och precis senaste klippningen". Nästan värt det bara för att få se vilka kommentarer jag skulle få.

2007-05-02 @ 15:06:32
URL: http://ullis.bloggagratis.se
Postat av: Jonna

Hahaha! jag tycker du ska testa :) kanske skulle örjan uppskatta en lite annorlunda vinkling på sportsidan för omväxlings skull:)

2007-05-02 @ 15:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback