fläska

Jovars, jag skulle ju gå på aerobic idag (eller vafan, jag vet inte ens om det var aerobic idag, men jag misstänker det). Men istället för träning blev det pizza (en napoli per haparandavistelse är ett måste!) och till efterrätt blåbärspaj hos mormor. Och nu har pappa just bakat bullar, och det finns 2 påsar chips i skåpet, och mammas nya favvisar "IKEA-lingon-bakelser" i frysen, och en after-eight-ask på bänken. Det är inte lätt att leva hälsosamt i det här huset. Nejnej.
 
Nu vill jag hem till Umeå där det bara finns krossade tomater, bulgur och fullkornspasta i skåpen, broccoli i frysen och en kanna vatten i kylen. Då tar man sig iväg och tränar och känner sig inte som en deg hela dagarna.

Kommentarer
Postat av: Ullis

Det var intensivgympa (om det var Aspen du hade i tankarna) men förutom två ruscher, en i mitten och en i slutet så var det inte så mycket mer med fart i.
Min räddning är att mormor är borta i ett par dagar, så jag har lagat maten själv och den är inte gräddbaserad sås, kött och lite potatis. Hennes egegn kålsallad funkar rätt bra däremot. Men det finns gränser till hur ofta man vill ha gurka som tillbehör till allt.

Postat av: Jonna

Ja intensivgympa var det också, men var det inte nåt innan det? jag tror t.o.m. att det kan ha varit TRE gruppträningspass efter varandra. galet :0
haha, min räddning blir att åka hem till umeå. inga bullpåsar överallt och iksu. jeee!

2007-04-27 @ 08:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback