slask

Det är så skönt att få träna på söndagar, annars känns hela dagen seg och jag blir rastlös och klättrar på väggarna här hemma. Dagens combat-pass höll till på köpet att ta livet av mig. Härligt. 
 
Nåt som inte är lika härligt är det här jääääkla slask-vädet vi fått. Usch! Mina fötter är ännu blöta från promenaden hem från IKSU. Det här är norrland och här ska vi få ha riktig vinter, plusgraderna kan dra sig ner mot stockholm nu. Tack.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jaha, du var också på Combaten igår. Du är nästan som ett spöke eller nåt..

Det var dock för övrigt ett av de sämsta BC-pass jag varit med om. JB instruerar så otroligt långt från lika bra som han gjorde förut. Gårdagen var ju ren lågvattenvarning. Sedan är man sjukt less på "jump" och sista powerlåten var ju bara för tråkig..

*suck*

Postat av: Jonna

hörru jag tänkte komma fram och hälsa efter passet, men nån var väääldigt snabb därifrån. och nej spöke var jag inte, stod ju där längst fram som vanligt ;P

men näää, jag tyckte inte det var så dåligt. jag som bara kört bc i cirkus ett år har inte hunnit lessnat på jump (fast sådär skiiitkul är den kanske inte) och jailhouse rock var ju lite lustig tycker jag :P (men enformig..)

2006-11-13 @ 10:46:23
Postat av: Fredrik

Jaså? Haha, du hade tänkt komma fram och hälsa trots allt! Synd jag hade så bråttom därifrån då. Fast jag hade en väldigt bra anledning till det, mitt endurance började 15 minuter senare och ville hinna byta om och få i mig lite energi innan det var dags igen. Kan ju trots allt inte köra cykelpass i full BC-mundering. Eller det vore kanske lite originellt? ;)

Helt allvarligt, "Jailhouse rock" var ju riktigt dålig.
Men alltså, stod du längst fram?! Var i fridens dagar då? Till höger eller vänster om mig? Har försökt se om jag känner igen dig flera gånger men har aldrig någonsin kunnat lista ut det. Din bild på bloggen är ju trots allt lite halvmaskerad.

Oh well, får se om man hinner till BC:n ikväll. Beror på, kanske blir det Body Jam med Camilla 20:00 istället (eller både och). Nu ska jag iaf fara hem från IKSU där jag varit och gått igenom lite BC-koreografi, ska köra flera pass uppe i Piteå då jag är hem och hälsar på i jul och alla med olika koreografi. Kräver lite förarbete.. :)

2006-11-13 @ 14:45:03
URL: http://umefredrik.blogspot.com
Postat av: Jonna

Ahaaa, ja då förstår jag varför du sprang iväg då.
Yepp, längst fram stod jag (högtalaren till höger hör till mitt revir), svarta kläder, tog fler vattenpauser än nån annan :P
Oj, kul att du far hem o kör lite BC. det jobbigaste med att åka hem är för mig att jag inte får träna överhuvudtaget. Nå, nu får jag fara hem o springa omkring på nyöppnade ikea ist :P

2006-11-13 @ 16:08:38
Postat av: Fredrik

Ikea är inte fy skam det. Våran lägenhet är väldigt ikea-influerad och det blir ta mig tusan bara värre...

2006-11-14 @ 08:29:32
URL: http://umefredrik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback