Glöggsäsongen är igång

tjuvstart
 
Det kan hända att jag igår köpte en flaska av årets Blossa-glögg, bara för att jag tycker flaskan var så snygg. Och det kan hända att vi tjuvsmakade på den igår (tusan, det är ju hela två veckor kvar till 1:a advent!). Och det kan även hända att jag, som ännu inte klarar av vuxendrycker som vin, whisky och kaffe, inte alls uppskattade drycken.
 
Nej, jag föredrar verkligen alkoholfri glögg som är så söt att tungan klibbar fast i gommen. Då slipper jag grimasera efter varje klunk på grund av den kraftiga alkoholsmaken.
 
Men snygg var den!
 
Bild hämtad från
Blossa.

Kommentarer
Postat av: ef

Klarar du inte av spritglögg eller kaffe? Gud, vad är du, 12 eller? :D

Postat av: Jonna

Hrmpfff. det är faktiskt äckligt. jag tänker hålla mig till varm choklad och saft så länge som möjligt. men ibland, när man t.ex. är på finare middagar, skulle det kanske vara bra att kunna dricka vin...

2006-11-19 @ 19:30:05
Postat av: Fredrik

Nu dricker jag allt av dom där vuxensakerna du nämnde (sällan whisky dock), men den alkoholfria saftglöggen är ändå den godaste av glöggar - plain and simple.

Har inte hunnit med någon glögg ännu, fast ännu värre är väl att vi julpyntade igår. Mest av den anledningen att kommande helger är rätt fullspäckade med annat. Blev ju rätt mysigt trots allt... :)

2006-11-20 @ 08:34:13
URL: http://umefredrik.blogspot.com
Postat av: Jonna

Åhhh, tack. härmed utnämner jag dig till glöggexpert, och kan därmed skryta med att ha experten på mig sida. (där fick du, ef ;))

Men neeej, jag som just tänkte skriva ett inlägg om att det borde vara förbjudet att julpynta innan december/första advent, beroende på när advent infaller. (men jag erkänner att det kliar i mina julpyntar-fingrar också...)

2006-11-20 @ 10:42:12
Postat av: jonna...

(och det SKA stå MIN sida)

2006-11-20 @ 10:43:02
Postat av: Fredrik

Släpp lös jul-monstret och join the club!

2006-11-21 @ 13:43:11
URL: http://umefredrik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback