prylar och motion

efter några månader i vårat pryllösa krypin i umeå blir jag alldeles frustrerad av alla saker som ligger och dräller överallt här på idrottsgatan 12. jag har haft lust att plocka fram den allra största och svartaste sopsäck jag kunnat hitta för att rensa bland skrotet.
 
MEN, efter rundturen hos hermanssons idag tycker jag plötsligt inte längre att vi har så mycket grejer. för herregud, där fanns det prylar! på väggar och i tak. det var tändsticksasks-, glasögon-, majblomme-, redskaps-, skylt- och plansch-samlingar och fotografier och porslinsfigurer och skyddshjälmar och hundratals stolar i varje rum.
och det var riktigt kul att gå omkring där och kolla.
 
 jag och amanda har bestämt oss för att jogga några gånger i veckan denna sommar (kommer väl hålla till nästa lördag ungefär, om vi har tur) och detta skulle vi börja med idag. men shit, där har vi en tjej som måste träna upp konditionen! tvåochenhalvkilometer var väl sträckan som vi skulle mjukstarta med för att inte bränna ut henne under första (och enda?) veckan, men vi fick nog gå halva vägen.
 
nåja, vi kom iaf fram till stugan tillslut och badade (hrm, doppade oss fort som f*n) för första gången denna sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback