Inte länge kvar nu!

Sådär, ikväll har jag varit på iksu och kört helt slut på hela kroppen. Puuuh. Nu får jag ta lite julledigt och proppa i mig godis och julmat slöandes framför tvn... nästan iaf.
 
Imorgon har jag tänkt vakna äckligt tidigt, har tvättid klockan sju. Vid 12 går sedan bussen norrut, som förmodligen kommer vara fullproppad... och resan tar eländigt lång tid... och jag har en förmåga att bli åksjuk... och jag har huuur mycket packning som helst att släpa med mig till bussen. 
Nåja, om ett dygn är jag ju hemma!
:)

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Ha en riktigt God Jul där uppe och hoppas att du, utöver julklappar och massa god mat, får ta del av lite snö (vi kan ju alltid hoppas!).

Åker också upp ikväll. Planerat till i morgon men vi överraskar tjocka släkten en aning. Men innan jag får gå hem så måste första utkastet av exjobbsrapporten in. Snart färdig, bara liiiite till.

*suck*

Och ha ett Gott Nytt År!

Postat av: Jordgumman

haha! om ett dygn är jag också hemma, och om allt går enligt planerna så passerar vi Umeå kring 13! Haha. Vi kommer att köra om dig! *skrattar*

2006-12-21 @ 20:27:50
URL: http://mansixxa.com
Postat av: Jonna

Jodå, liiite snö finns faktiskt :D men blir det plusgrader vet jag inte vad jag gör... men god jul på dig med! :)

Åååh, bussresan tog äckligt lång tid och bussen var fullproppad nästan hela tiden. fytusan. och det tog nog inte lång tid innan ni körde om oss.

2006-12-21 @ 22:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback