en helt sjuk bok

Jag har läst en intressant bok, "Homosexualitet är synd" av Maria Hallman.
Jag säger bara: ÅO MAJ GAAAA.
vad mycket nytt jag lärt mig.
Bl.a. att orsaken till att musiker, sångartister och lovsångsledare så ofta "drabbas" av homosexuella frestelser är att djävulen avskyr lovsången och tillbedjan till Jesus. Därför försöker han lamslå dessa personer och få dem i obalans med homosexuella fasoner.
 
Alltså ni förstår ju att boken är helt sjuk.
och den är från i år! och det är en svensk kvinna som skrivit den! sen är den full av stavfel och jättekonstiga meningsbyggen, ojoj vad konstigt att hon var tvungen att starta ett eget förlag för att kunna ge ut den.
 
ja, så om nån känner ett behov av att "bli fri" från sin homosexualitet (eller bara vill ha något helt tokigt att läsa) så har ni ett tips här.
 
fy 17.

Kommentarer
Postat av: Credo

Och det värsta är att boken marknadsförs på Norsk TV. Det är NRK2 som lånar utr sin frekvens till en helt sjuk kanal som heter Verdikanalen på förmidagarna. Där kan man se svenska och norska språkrörö för den kristna höger torgföra de mest grumliga åsikter. Senast nu i helgen Maria Hallmans bok Homosexualitet är en synd. TV reklam där man säger Köp boken som alla talar om. Boken som är inköpt av alla erkända svendka universitet, allt medan författaren gnistrar med tänderna och kastar med håret bland höstlöven framför en vaselininfettad lins...

Tro mig. Hon pratar lika illa som hon skriver.

Ska man behöva se sån skit på Norls statsägd television?

2006-11-08 @ 14:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback