drömmer

min kväll:
så ska det låta + hey baberiba (skitdålig humor, men jag är barnslig) + HC Z + godis + chips. 
 
R ska börja jobba vid tolvtiden imorgon och skulle alltså få sovmorgon om han ville. men nej, för han ska kliva upp och kolla på formel1 klockan 04.55! fyfan. ibland undrar man ju hur folk är funtade. han blev som han blev - men inte som han skulle, ungefär...nånääää :*
 
om cirkus en vecka får jag åka hem till haparanda. där ska det inte vara nån jäkla skitsnöstorm varenda dag, utan solen ska skina så man får fräknar i ansiktet och det kommer droppa från taken och vi ska ut på isen med alla hundarna och pimpla upp massa abborrar.
sådeeeeetså.

fredaaaag

sådärja
seminariet gick förstås helt okej, förutom att jag först höll på att dö av hunger och sen av pissnödighet. (ja, jag tror att man kan dö av det). det är nåt fel på min mage, jag måste äta hela tiden för att den inte ska skrika så alla hör och jag skäms.
sen var det bodycombat, precis lika kul och jobbigt som alltid. åååh jag tycker om det.
 
jag har funderat o funderat över vilka som sjunger den där happy birthday-liknande låten, den utan rap o sånt. sen såg jag att det var T.A.T.U., jäklars. jag hade kunnat leva utan den informationen, det drar ner betyget på en annars så fin låt. gomenasai hette den till på köpet.

gäsp

jag har just fått (nästan vetenskapliga) bevis på att jag inte fungerar som jag ska såhär tidigt på morgonen, och alltså borde få sovmorgon varje morgon.
ville ha kanel i min gröt, men hällde i massa curry istället. det luktade verkligen skitäckligt så det var bara att slänga bort och börja om från början. hade jag ätit den hade det ju visserligen varit ett solklart tecken på att jag inte funkar innan klockan nio.
 
snart seminarium, arbetsmarknadsinformation och sen bodycombat.
tjo.

sjuk...?

idag är jag hemma för vård av sjuk pojkvän. (nånää, jag är ledig)
han påstod att allt snurrade och trodde att han skulle spy, och det verkar ju inte trevligt.
 
men nu när jag tänker på det låter det ju mest som symptom orsakade av alkohol. vad tusan, är kanske bäst att börja leta efter tomma flaskor gömda bakom soffan och under sängen...?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
R hävdar nu att det är fågelinfluensan han åkt på.
jag suckar och tycker att fågelinfluensan är sååååå 2005.

bloggkartan

Umeå hade bara två bloggar på bloggkartan... nu hoppas jag att det är tre. om inte så är jag helt jäkla sopig på sånthär med html-koder och skit. eller nej, jag skyller på tekniken, chansen är ju stor att det inte funkar.
 
joo, jag har förresten fått ett av ingvar kamprads platta paket levererat direkt till dörren idag. visserligen var det sandras dörr, men det var ju bra iaf :) nu ska nattduksbordet "bara" monteras ihop.. tur att jag är ledig heeela dagen imorgon.

träning och hagamannen

idag blev det mycket träning, kanske lite onödigt mkt..?
bodyjam, forza och "najki" var jag på... skulle egentligen hoppa över det där sista men när jag skulle gå o duscha så såg jag att de andra som skulle på passet stod utanför salen och inte ens fått börja gå in ännu... så hamnade jag där också. och det var ju faktiskt sista gången. (eller?)
 
så efter all denna träning måste jag få i mig massa kalorier (vi är ju inte ute efter att bryta ner den lilla muskelmassa jag har). så nu har jag en kladdkaka i ugnen :P mmm, det blir perfekt till dagens avsnitt av OC, som jag inte sett! oooh. lycka.
 
och jooo, på träningen fick jag ju höra att the hagaman äntligen är fast! fyfan vad skönt! men sjukt att tänka sig honom som familjefar och så, att föreställa sig honom som någon ensam kuf som bodde långt ut i skogen var mycket lättare.

redan..?!

stora tjocka kuvert kan verka roliga när man först får dem, men när man öppnar dem och märker att det är tänkt att man ska veta hur man vill placera sina premiepensionsfonder är det inte lika kul längre. premiepensioner?! tusan, jag vet ju inte ens vad det är för någonting. mamma hjälp mig.
  
när jag blir pensionär vill jag ha råd att åka utomlands i flera månader varje år så man slipper det här "¤(%!¤/)!¤% snöandet. vilka fonder väljer man då?

blä

ååh det här var en dålig dag.
när jag vaknade på morgonen kände jag mig mer död än levande. ute var det otrevligt höstväder och jag blev nästan rädd att jag sovit i flera månader och missat sommaren, och nyss snöade det så det kan faktiskt hända att vi just snabbspolats fram till december 2006. hade seminarium som jag inte orkat läsa särskilt mycket till (men det löste sig visserligen ändå) och just nu känner jag mig bara sjuuuuk.
inte ens madonna-aerobic-passet känns särskilt lockande, jag vill hellre ligga i soffan och äta glass. och då är det illa.

söndag

den här helgen blev ruuuskigt onyttig.
för det har varit godis, tårta, pizza, hamburgare och alkohol. fytusan, min stackars kropp. så kommande veckan får jag minsann träna ordentligt. men det är bara skoj :)
  
och det där jädra seminariet imorgon får väl gå som det går. jag gick till ub och kopierade det som skulle läsas (härligt med promenad när solen skiner), men att sen läsa allt var desto jobbigare.
 
nu ska vi kolla på nån dvd med svenska standup-komiker.

ååååååh

igår kväll stod vi och dansade uppe på nåt podium i timmar.
idag känns det som om jag blivit överkörd av ett tåg.
 
fyfan.
 
och jag måste ta mig till skolan för att kopiera tusen saker som jag sen måste läsa och lära mig till seminariet imorgon. och vi skulle städa idag, dammråttorna håller på att ta över lägenheten. tvättid har vi också.
åååh, jag vill ju bara ligga framför tvn och trycka i mig chips och annat salt.

en god natt

R somnade på soffan igår kväll, vilket innebar att jag fick heeela sängen för mig själv heeela natten. fytusan vad skönt det var, slapp vakna tusen gånger. (hur han sen lyckades somna på den här lilla och kantiga soffan förstår jag inte... den är verkligen inte sov-vänlig)
 
för ja, vi behöver en större säng. den ska gärna ha någon slags ljudisolerande vägg i mitten eftersom jag är sådär fjantig och måste ha det alldeles knäpptyst när jag ska sova. stackars R får nätt och jämnt tillåtelse att andas när han sover. vid snarkningar vaknar han genast av att jag slår... puffar lätt på honom.
  
men nu är jag utvilad och redo för en sväng på stan!

Fredagsfyran v12- 06

Tema: Gröt


1. Hur ofta äter du gröt?
varje morgon! det gör att jag får känna mig någorlunda nyttig... all glass och sånt gör visserligen att jag hamnar på +/- noll nästan varje dag..
 
2. Brukar du göra egen gröt, vilken sorts gröt då?
egen gröt..? vilken korkad fråga. jag kokar den själv, jaaa. av 50% vanliga havregryn, 50% fiberberikade havregryn plus lite linfrön. (intresseklubben antecknar) fast det blir ju mer än 100%, precis som i den där korkade mcdonalds-reklamen...
 
3. Hur nyttigt tycker du det är att äta gröt?
det gör att jag känner mig nyttig iaf. och det är massa fibrer och annat bra i det, så jag tycker det är ruskigt nyttigt! kan man äta en bättre frukost...?!
 
4. Vilken är den godaste gröten?
mannagrynsgröt med blåbärssoppa, när man gör en blomma i gröten, som pappa brukade göra :)
men det orkar jag inte göra, och det blir mycket socker med blåbärssoppa i. så godast just nu är havregrynsgröt med kanel och äppelmos.
 
jag ska nog skriva en avhandling om havregrynsgröt.
.. när jag är nykter.


fredag

Dagens träning: bodycombat, ovanligt lätt idag.
Dagens nyhet: gainomax peach, som var riktigt god.
Dagens födelsedagsbarn: Saaaaandy
Dagens födelsedagsvuxen: världens bästa pappa
Dagens behov: en snabb sistaminuten sminkkurs. för jag kan verkligen inte.
Dagens problemlösning: skära bort de något brända kanterna på en viss kaka och låtsas som att den blev skitbra :P
 
nej jag hinner inte med sånthär egentligen..
tjo!

gäsp

Men näää, jag vill inte fortsätta med det här momentet, det verkar uppriktigt sagt vara skittrist.
föreläsningen idag inleddes med en en timmes lång genomgång av schemat, sådär ifall vi inte skulle kunna läsa det själva. de följande två timmarna handlade om oberoende statistiska urval eller något liknande... jag erkänner att jag inte orkade lyssna så noga.
 
ÅÅÅO SHIDIT, spyware progammet höll just på att skrämma skiten ur mig. fyfan, ljudet var på skithögt och jag fick hjärtklappning på riktigt. och datorn var som vanligt full i skrot. varför är det alltid så?

tentan

när man skriver tentor går tiden snabbt. två timmar tog det för mig, men det kändes som en kvart. men tiden går ju snabbt när man har roligt...? ja för lite kul var det faktiskt, hade pluggat på exakt rätt grejer och allt kändes riktigt bra. om läraren sen tycker att det var lika bra får vi se.
 
nu vill jag att klockan ska bli nio så jag får se på OC och äta glass. jo, jag äter glass var och varannan dag. mums.

plugga..

Tenta imorgon och jag har faktiskt inte drabbats av varken panik, yrsel, ångest eller andnöd. är det ett tecken på att jag faktiskt har bra koll på allt eller beror det på att jag missat tusen teorier som vi ska kunna? ja det återstår att se.
just nu funderar jag mest på om jag hinner iväg till bodyjam-passet vid tolvtiden ifall jag tar med mig träningskläderna och det till tentan...
 
nä, nu vågar jag inte sitta här längre, R tvingar mig att plugga och blir kanske arg om han kommer ut ur duschen och hittar mig vid datorn :0
 
ikväll blir det desperata hemmafruar, en chai-latte och glass. mmm.

söndag

Notting hill på tv, undrar hur många gånger man sett den filmen. men den är alltid lika bra!
 
förmiddagen spenderades på biblioteket där vi försökte få grepp om durkheim, weber och marx. det gick väl sådär, försöken fortsätter imorgon. tentan är nu på onsdag och jag har ännu ingen panik alls, det känns nästan konstigt. det måste ju betyda att jag har missat jättemycket viktigt..?!
 
sen var vi på step dance och bodyjam. är lite rädd att mina benhinnor ska börja bråka med mig.. isf blir jag less.
äsch jag borde sova nu,

schlager!

puuuh.
tur att folkets röster är värda mycket poäng, var ju nästan rädd att carola inte skulle vinna. för jooo, jag ville det iaf.. men religiösa symboler på armarna går faktiskt bort.
fast jag tyckte alla låtarna var bra (undantag herr flumpelle med plommonstop) och satt och sjöng med i alla låtarna. R satt däremot och skakade på huvudet, suckade över de flesta bidragen och skrattade åt de andra.
 
men fredrik lindström var nog klart bäst! honom skulle jag vela skicka till Aten.

matlagning...

det kommer bli en riktigt sen middag för oss.
glömde som bort att börja laga mat, och upptäckte nyss att kycklingen ska vara i ugnen i en timme. vadfalls!? nuförtiden blir väl allt klart på fem minuter i micron...? nähä. det här var ju värsta stenåldersfasonerna. kunde lika gärna gräva ner kycklingen i marken tillsammans med lite varma stenar och vänta tills det blir klart.
 
äsch det är kanske lika bra. jag råkade nämligen äta upp allt godis jag köpt (men det var faktiskt inte mycket!).. så egentligen är jag verkligen inte hungrig nu!

väderväxlingar

jag och sandra har varit flitiga studenter och tillbringat förmiddagen tysta och djupt koncentrerade i våra böcker borta på universitetsbiblioteket. ventilationen var trasig och man fick ont i huvudet av att nöta Weber och Marx  i flera timmar utan tillgång till syre.
när vi cyklade hem var det vårslask ute och sandra tyckte det kändes som 1:a maj. nu är det däremot december-snöstorm ute. tokigt.
 
ikväll blir det melodifestivalen. skulle nästan vara lite kul om carola inte fick vinna...
 
nu slutade det snöa.
- nej, det började igen.
jäkla vädergudar, bestäm er nångång! (d.v.s om ni bestämmer er för vår..)

ont, det gör ont.

efter dagens två träningspass är jag riktigt öm under fötterna. nå, i helg ska jag ändå mest plugga och då är det ju bara bra om jag inte kan springa omkring så mkt utan tvingas sitta ner med mina böcker. jag brukar ju annars vara riktigt bra på att smita från dem.
  
fy, det är backhoppning på tv. hata. hur kan någon tycka att det är spännande?

Fredagsfyran v.11- 06

Tema: Boende


1. Hur bor du (ex. villa, radhus, hyreshus) ?
Hyreshus, i en lägenhet som är jättefin, men aningen stor för två personer och inte våran...
 
2. Med vem/vilka bor du med?
Är nybliven sambo med R, har precis börjat vänja mig :P
 
3. Vad skulle du vilja bo i?
Ska man vara realistisk här? isf i lägenheten som vi får flytta in i 1:a juni. längtar!
 
4. Hur många gånger har du flyttat?
en hel gång.


vår snart?

alltså vi har nollgradigt ute nu, det är ju tossigt.
skulle det bli några grader varmare skulle man kanske våga ta av sig långkalsongerna... kanske. jag är lite halvt avundsjuk på alla som går omkring i kjol nu, men eftersom jag vill ha långkallingar på mig tills det är några plusgrader kommer jag ju få vänta ett tag till. jag får köpa nåt kilo underhudsfett eller sy en kjol av gamla dunjackor. eller vänta på sommarmånaderna.
 
och den här innebandymatchen blev så jäkla spännande så jag vågar nästan inte titta. jag tar tillbaka allt jag skrev om innebandy för en stund sen. nu blir det straffar.

träna

sitter och kollar på innebandymatchen mellan dalen och jönköping. särskilt intresserad är jag ju egentligen inte och innebandy är ingen bra tv-sport - allt ser så jäkla mesigt ut. men eftersom det är ett umelag måste man ju försöka hänga med lite.
 
mina armar är trötta och ömma efter gårdagens forza. på steppen idag fick jag och sandra äääntligen höra våran efterlängtade och älskade favvo-finallåt. och efter combaten och aerobicen imorgon kommer mina fötter vara ömma som jag-vet-inte-vad. så, nu är ni träningsuppdaterade.

aaargh

om jag fick bestämma skulle jag inför något slags körkort för att få tugga tuggummi.
stäng munnen för tusan! och sluta smacka, smaska och panga!
tjejen i omklädningsrummet idag vet nog inte hur nära hon var att åka på en smäll.
 
nej, jag är inte alls överkänslig.

mätt som en plätt

huh, jag har just ätit årets största portion makaroner och köttfärssås. det är nästan så det kommer ut genom öronen nu. R står i köket och slamrar med disken, jag hotade med att plocka fram min feministbok och slå honom i huvudet med den om han inte diskade. tur för honom att det är en pocketversion. och att jag inte läser juridik och har en lagbok hemma.
 
haha, smelly cat är nog en av de bästa låtarna någonsin :P

puh

jaaa, jag har äntligen läst klart feministboken! på grund av koncentrationssvårigheter har jag dock ingen aning om vad andra halvan handlade om, men det var säkert jättespännande och allmänbildande. kan bara hoppas på att det på något mystiskt sätt fastnade i mitt undermedvetna och kommer ploppa fram ifall det dyker upp frågor om det på tentan.
 
ska på bodyjam 12.15, sen får jag duscha snabbt som f-n för att hinna träffa min arbetsgrupp klockan 13.00. nej jag vet att det inte riktigt går ihop, men de är snälla och slår mig inte för det.
och vid fyra blir det iksu igen - forza och armdödning.
 
beep.

åo shit.

R har gjort någonting hemskt - det ligger en marabou chokladkaka på bänken i köket. en med apelsinkrokant! åååh jag kan ju inte stå emot sånt, för det är verkligen det godaste jag vet. detta blir en riktigt pärs, jag skulle ju försöka äta nyttigare denna vecka..
 
såg "allt om min mamma" idag, och imorgon (nej torsdag..?) blir det nog till att diskutera kring könsroller och sånt i filmen. och prata om den där jäkla feministboken som jag ännu inte lyckats läsa ut, den fungerar alltför bra som sömnmedel på mig.
 
och jag vet inte vad jag ska ha för färger här.
helt plötslig fick jag så många olika valmöjligheter, och precis som durkheim sa så blir jag osäker och förvirrad av det. kommer snart börja uppleva känslor av meningslöshet på grund av detta.

åo shit.

R har gjort någonting hemskt - det ligger en marabou chokladkaka på bänken i köket. en med apelsinkrokant! åååh jag kan ju inte stå emot sånt, för det är verkligen det godaste jag vet. detta blir en riktigt pärs, jag skulle ju försöka äta nyttigare denna vecka..
 
såg "allt om min mamma" idag, och imorgon (nej torsdag..?) blir det nog till att diskutera kring könsroller och sånt i filmen. och prata om den där jäkla feministboken som jag ännu inte lyckats läsa ut, den fungerar alltför bra som sömnmedel på mig.
 
och jag vet inte vad jag ska ha för färger här.
helt plötslig fick jag så många olika valmöjligheter, och precis som durkheim sa så blir jag osäker och förvirrad av det. kommer snart börja uppleva känslor av meningslöshet på grund av detta.

morgon

grön, grön, grön är mössan på mitt huvud,
grön, grön, grön blev bloggen som jag har.
 
vill sitta och fixa o dona nu, men jag hinner verkligen inte. så det får se ut som det gör ett tag.
och grönt är ju skönt...

godnajt

har just kommit från ett nike-pass. träning vid den här tiden på dygnet är lite för sent för min smak, men visst var det kul iaf :) armträningen vi skulle köra innan gick dock sådär.. man känner sig så felplacerad bland alla biffiga muskelberg där på gymmet.
 
nu måste jag sova. imorgon får jag minsann ta mig i kragen och läsa i den där jääädra feminist-boken. sen till skolan för att titta på "allt om min mamma". har tenta nästa vecka, men ingen panik eller ens början till panik ännu.
konstigt.

dansa, dansa

det var kul att få dansa igår, trots att man fick använda armbågarna en del när massa fulla typer dansade in i en. indianer kan vara riktigt jobbiga på dansgolvet.
snart ska jag iväg och dansa lite till, denna gång på en stepbräda. roligt.
 
och det har varit soligt och fint väder hela dagen och jag har inte ens varit utanför dörren. eller jo, fem sekunder på balkongen. men jag blev nog inte särskilt brun.

söndag

formel1 måste ju vara bland det tråkigaste som finns. fytusan. nå, R har fått stänga in sig i andra rummet så jag slipper se och höra eländet.
jag borde läsa en bok om feminism istället. men tyvärr alla rödstrumpor och suffragetter, jag tycker ni var ganska trista att läsa om. jag föredrar nästan durkheims teorier om att kvinnor inte är lika socialiserade som männen och därför bara behöver några djur att ta hand om för att känna tillfredsställelse.
ja jag föredrar alltså bara att läsa om teorierna, de är underhållande. skjut mig inte.
 
fan. jag hällde ut ett helt glas vatten på golvet. det var inte planerat.


lördag

har planerat att fara ut och dansa lite ikväll, det var ett bra tag sen sist! igår var jag peppad upp över öronen, men nu är jag så trött och slut i hela kroppen så.. ja det känns som om jag blivit överkörd eller nåt. slocknade här på soffan för ett litet tag sen, så nu försöker jag pigga upp mig med dansmusik.
 
men ska man ut vill man ha på sig nåt fint, och något sådant har inte jag. så vi var till strömpilen men där fanns verkligen inget... förutom lite skärp och sånt, men det kan bli en aning naket.
 
äh. jag borde sminka mig. eller nåt.
gäsp.

let's dance!

JAAAAAA, Måns och Maria! heja heja!
jag var faktiskt riktigt seriös och röstade. jo, helt inne och nördig var jag idag.
men skulle man verkligen höra agneta och (vad heter den andra programledaren?) prata om agnetas strumpbyxor efteråt..? verkade inte som så. haha.
 
för övrigt mår jag lite illa. det är ett resultat av en aning för mycket choklad och sliskig glass. åååh. efter helgen SKA jag leva nyttigare, jag lovar och svär!

klänning

klänning
 
Åhh, den här klänningen vill jag ha till sommaren, ifall det är nån av er som känner att ni har en aning för mycket pengar på er...? $372.00 för att vara exakt... jag vet inte ens hur mkt det blir i kronor.
 
och när vi ändå håller på skulle jag även behöva en hårfön, locktång, ett puder, hårspray, rouge, en ögonfransböjare... ja allt såntdär. jag har ju verkligen ingenting sånt... jag måste nog tjeja till mig lite.
 
men i natt drömde jag att jag shoppade med paris hilton. det var väl tjejigt?
 
bilden är hämtad från
shopbop.com... kors i taket om länken skulle fungera.

lägenhetsspaning

Åååh vi var och tittade på en lägenhet idag, en jättefin tvåa på biologigränd. jag var mest orolig över tapeterna, men de var fräscha och fina. och pappa blev så glad över att sandra anmälde mig till lägenheten så han höll på att börja grina och nog kommer nominera henne till årets bragdguld.
  
jag gjorde chokladbollar idag. åååh. någon borde slå mig på fingrarna och fya mig. ingen självdisciplin överhuvudtaget.
alltså jag sitter nästan och diggar linda bengtzing - jag ljuger så bra. fya mig igen.

jag lever.

usch och fy vilken dålig bloggare jag varit de senaste dagarna, men min dator har varit ockuperad av syster + hennes kompis som varit fullt upptagna med att lunerera och sånt. och då får man ju inte störa! istället har jag ätit massa onyttigheter, för tjejerna krävde stora mängder glass och choklad. och som värdinna skulle det ju vara oartigt att inte sällskapsäta med dem.. hrmmm. tur att jag tränat flitigt.
nå, idag har de tagit bussen hem, och jag ska försöka leva nyttigt igen... eller vi tar det efter helgen.
 
veckans fundering: hur tänker man när man går in på frasses och äter en hamburgare man hämtat från mcdonalds? jag skulle då inte idas!

gäsp

gud så trött jag är, måste sova..
sitter och funderar på hur jag ska få de här tjejerna till stan och tillbaka hit imorgon, utan att de åker med fel buss och hamnar i Mo i rana eller får åka polisbil hem. det kan bli knepigt. fast egentligen är föreläsningen jag ska på rätt så onödig... och det var ett tag sen jag var ner på stan...
nejnej. så ska vi inte tänka.
 
idag tränade vi armarna igen, andra gången. när börjar man se resultat..?

gäsp

gud så trött jag är, måste sova..
sitter och funderar på hur jag ska få de här tjejerna till stan och tillbaka hit imorgon, utan att de åker med fel buss och hamnar i Mo i rana eller får åka polisbil hem. det kan bli knepigt. fast egentligen är föreläsningen jag ska på rätt så onödig... och det var ett tag sen jag var ner på stan...
nejnej. så ska vi inte tänka.
 
idag tränade vi armarna igen, andra gången. när börjar man se resultat..?

städdags

idag får vi fint besök, lillasyster + kompis har sportlov(?) och kommer hit för att shoppa lite.
och eftersom de kommer sova på madrasser på golvet måste jag städa. huh. dammråttorna håller på att ta över lägenheten. sen har jag en föreläsning om durkheim, och senare ett aerobicpass.
 
och jag borde fara och kolla på en lägenhet på biologigränd. sandra jag är etta i kön, det du :) 
roligt att det är värsta snille-testen och sånt i fröken sverige-tävlingen.
 
nej dammsuga var det.

go´kväll

idag upptäckte vi att en hockeypuck glider ruskigt mycket bättre på en plogad än på en snötäckt is. wooow. helt plötsligt blev det svårt att hinna ikapp pucken och vi fick stå och leta efter den i snödrivorna lite då och då.
 
förövrigt är jag så sötsugen just nu så det är inte klokt. tänk chokladbollar, bullar, kladdkaka och glass! mmm. men inte godis, det vill jag faktiskt inte ha...

i fädrens spår

vasaloppet är såntdär som man måste se varje år. det är så mysigt. och de får aldrig, aldrig, aldrig byta ut kommentatorerna, de hör ihop med tävlingen.
 
jag skulle nog inte vela (jaja orka) åka vasaloppet, nån kilometer ute på isen i stugan två gånger per år duger gott och väl för mig. men jag skulle gärna vela ha åkt det. det är en såndär grej som är bra att skryta om sedan, för det visar ju verkligen på uthållighet och förstås en jäkla massa kondition. 
  
roligast hittills i tävlingen: det har lämnats in en protest mot italienskan som leder bland kvinnorna. någon påstår att hon har en manlig medhjälpare bakom henne som skjuter fart med hjälp av staven. ja, hon ska alltså ha nån slags platta på ryggen som han trycker på. haha.
 
och bilder på älgar som springer i skogen måste visas flera gånger varje år.

gamla kläder

jag och sandra är inte särskilt bra på secondhand-shopping. vi skulle göra ett försök på kupan idag (hockyklubbor var vad vi hoppades på, men icke.) en knepig sak var att få ner luft i lungorna. andades man med näsan kände man så många konstiga lukter från alla gamla kläder och böcker (för att inte tala om svettluktande gubbar..). men att andas genom munnen kändes inte heller kul, då får man ju smaken i käften istället!
 
sen fick man passa sig så man inte råkade röra i nån gamma pälskappa som ju kan innehålla en hel loppcirkus eller vad som helst. sandra var dock mest oroad över pesten :P och hur man kan sälja gamla underkläder förstod vi inte. nej fy.
 
nej usch vad fjompig jag låter.. men det var inget för mig.

vetenskap

Idag har jag genomför en högst vetenskaplig empirisk undersökning om hur mycket man får för sina pengar i dagens samhälle. resultatet av studien lyder som följer:
För 915 kronor får man;
- en madrass
- ett par träningsbyxor (modell kort eftersom jag gett upp hoppet om att hitta ett par vanliga som inte är på tok för korta eller breda nog för två personer)
- en tuff hockyklubba för juniorer
- en puck 
 
Har ännu inte hunnit dra några slutsatser om detta... förutom att en juniorhockeyklubba kanske inte riktigt räcker till om man är över 170 cm och dessutom ska stå på ett par skridskor. jag planerar däremot att följa upp studien genom att regelbundet göra nya undersökningar, kommer dock att välja olika varor vid varje tillfälle för att få ett så brett undersökningsmaterial som möjligt. 
 
Och jag planerar att få min doktorshatt till sommaren.

för mkt ahlgrens bilar...

HCZ är king. plötsligt känner jag mig riktigt sugen (och ganska bra) på att åka skridskor. förhoppningsvis är det inte såååå kallt imorgon så jag o sandra får spela lite hockey igen :)
men han (tränaren?) som sitter och kollar när de andra halkar omkring på isen verkar lite läskigt. han skrattar precis som "säg mamma"-tomten på julafton. och det är läskigt.
 
ojoj ni skulle bara vet vad mkt onyttigt jag ätit. mår lite illa nu. försökte bli av med lite godis genom att tvångsmata R, som nästan aldrig äter sånt, med en del. han fick nog i sig för mycket, för nu ligger han avsvimmad här brevid. eller sover han bara..?

träning

okej, nu ska jag bli duktig och gå till gymmet nån gång i veckan.. men jag kommer bara träna armarna. det är roligast och det är bara armmuskler jag är ute efter. dessutom tar det alldeles för lång tid att gå igenom  hela kroppen, jag ledsnar.
idag kände jag mig lite som en anabola-typ på gymmet. vi stod och tränade och spände oss framför speglarna och blodådrorna på armarna såg ut att vela sprängas. det var lite kul.
 
och ännu mer träning (besattheten flödar);
jag hatar att inte kunna göra rätt på passen! alla jäkla sparkar idag gick åt skogen och jag blev less och gav upp lite. och står man längst framme i salen med näsan på scenen (nå nääästan) ser det dumt ut om man inte kan och ger upp. 
 
äsch nu ska jag ha helg och äta onyttigheter.
..som att jag inte gör det på veckorna...

durkheim och gym

Jag borde inte sitta här, jag borde sitta i köket och läsa om Durkheim. nej jag klagar inte, för jag gillar Durkheim och hans idéer, det är ju spännande att läsa. tyvärr är boken vi har så otroligt tråkig och tjorvigt skiven så jag kommer väl vela spy på honom också efter ett tag.
 
Klockan tre är det bodycombat, jag hoppas på det gamla programmet som jag verkligen gillar. men innan det ska vi, kors i taket, till gymmet en sväng. tusan att det ska vara så tråkigt att gå på gym!
- Hej jag ska lyfta de här vikterna 12 gånger, sen ska jag vila ett tag och titta på alla biffar som orkar lyfta tio gånger mer än mig, med lilltån. sedan ska jag lyfta dem igen, vila och kanske spegla mig lite och slutligen lyfta ytterligare några gånger till. tråkigt så det bara smäller om det.
 
Nej hörni, Émile väntar på mig.

sötsugen

för en gångs skulle kom jag faktiskt ihåg att det var sofis mode klockan åtta. försökte låtsas som om det inte var nåt annat på tv, men fick sen dålig samvete och bytte kanal så R fick se på sitt time out. så jag missade sofi iaf. äschdå.
 
"du är vad du äter" är lite läskigt. men istället för att bli avskräckt från onyttigheter sitter jag här och är jättesugen på glass eller bulla. eller varför inte både och? ååh det ser så gott ut när hon på tv fikar! ääh jag har skuttat och snurrat och stampat på stepbrädan så mycket idag så jag är värd det. dessutom tar jag helgledigt nu och det måste väl firas.

firande

1:a mars, även kallad bloggtröjans dag. ja ni ska få se en bild på den fina tröjan jag vann. fytusan vad dålig fotograf jag var, om jag ska starta modeblogg behövs en kurs först. nå, ni ser nästan vad det står...
 
tröjan
 
och firat har vi. med både tårta, semla och vaniljpannacotta med jordgubbar.
okejdå, vi var på födelsedagsfika.
  
men innan alla onyttigheter har jag förstås tränat. först bodyjam där musiken höll på att spräcka mina trumhinnor, och senare forza som inte alls var så äckligt jobbigt som det brukar. jag var lite besviken. nej usch vad jag klagar, självklart var det skitkul iaf :)